Állatorvos ingyen?
Figyelt kérdés
Csak kivizsgálás kéne, de nincs rá sajnos pénzem...:(2014. júl. 4. 22:38
1/8 anonim válasza:
Ingyen a következő szolgáltás van: ránézel, és döglődik vagy tökre jól van. Kivizsgálás kész.
2/8 A kérdező kommentje:
De csak van olyan sajnos nincs pénzem nemrég találtam de nem tudom nézni, hogy szenved sajnos nincs pénzem még nem vagyok keresőképes.. :( de nem tudom nézni ahogy szegényke szenved látom, hogy valami nincs rendben...
2014. júl. 4. 22:47
3/8 anonim válasza:
A vizsgálat nem ér semmit kezelés nélkül. Menhelyeken, alapítványokat kérdezz meg, hátha tudnak intézni némi kedvezményt, vagy kikönyörgöd az orvostól a későbbi fizetést. Vagy nem szólsz neki, csak a vizsgálat után, mint ahogy azt csinálják egy páran... :/
4/8 anonim válasza:
Szüleid, rokonok, barátok nem tudnak segíteni?
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert nem a mienk a cica szerintem meghalt a gazdája vagy kidobták de 1 hete etetem és linkelek
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__5847758-mier..
ezt én tettem fel kérdésként. Sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy befogadjuk de én nagyon nem bírom nézni, hogy valami baj van és sajnos olyan tehetetlennek érzem magam. Igaz nem érnék semmit egy kivizsgálással mert szuri meg minden kéne tuti de lehet az a baja, hogy stresszes vagy nem tudom és azon lehetne segíteni...(remélem értelmes volt)
2014. júl. 4. 23:01
7/8 anonim válasza:
Tehát van az utcán egy macska, ami nem eszi meg a maradékot és mozog a farka...?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem utcai a kertünkben él :) De mégse a mienk Xd
2014. júl. 5. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!