Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica hasa 3 hónapja megy.1...

Cica hasa 3 hónapja megy.1 hónapja van nálam. Endoszkópos vizsgálat?

Figyelt kérdés

Labor már volt, semmi konkrét. Széklet, vér, bőr... Vitaminok... Közben folyamatosan megy a hasa, és véres a széklete. Endoszkópos vizsgálatot akarok. Van valakinek tapasztalata? Oldott már meg problémát ez a vizsgálat valakinél? Nem bírom karbatett kézzel nézni, hogy majdcsak hat valami! Akkor nézzünk bele, mi a baj!

A szőre is hullik, és folyton mosakszik. Tudom, hogy lehetne CT is, ultrahang is, röntgen is, de szerintem az endoszkóp a tuti. Főleg, mivel valószínűleg a vastagbeléből vérzik. Tapasztalatok?

Ételallergia nem lehet, 1 hónapja sensitive, és már hypoallergén kaját kap.

2014. márc. 5. 18:29
 1/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen cicám, 6 hónapig ment a hasa, és nem akart fejlődni! Menhelyről hoztad? Lehet, hogy túl nagy adag féreghajtót kapott, és tönkretette a bélflóráját. Erre tudnak adni valami port, amit az ételébe kell keverni, és használ. Enyém is nagyon lassan jött rendbe.
2014. márc. 6. 00:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Tejet ne kapjon semmi képp mert attól is nagyon mehet a hasa. Nézzék meg a cica vérét a dokik. Szerintem bélgyulladás, Parvo vírus lehet. Volt dokinál? Furcsa hogy nem tudnak semmit. A Vetri Dmg jó immunerősítő. JÓ beteg állatnak is. Az Immunovet olcsóbb. Ez segíti az emésztést. Kaphatja őket felváltva. Mit javasolnak a dokik? Milyen kezelést kap? Javult valamit? Ha pesti vagy akkor vidd el a Mancsok állatkórházba. Nagyon dicsérik azt a helyet.
2014. márc. 6. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Székletvizsgálatot esetleg megismételni? Előfordul, hogy elsőre nem találnak benne semmit, de mégis ott van (pl. Giardia). Én megpróbálnék egy Klion kúrát, kérdezd meg a dokit róla, ő tudni fogja. És mindenképpen más orvost/orvosokat is megkeresnék. Persze ha nem marad más, akkor bele kell nézni.
2014. márc. 6. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és a bélflóra-helyreállító mindenképpen mehetne neki pl:Gastroferm.
2014. márc. 6. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!