Mennyibe kerül az állatorvosi ellátás, oltások kölyökmacskáknak dr. Pálinkó Attilánál?
Figyelt kérdés
Dr. Pálinkó Attila állatorvos Budapest IX. kerületében rendel. Volt már valaki nála? Mennyibe kerül egy vizsgálat és a kezdő oltások egy két hónapos kiscicának? Milyen tapasztalaitok vannak az orvossal kapcsolatban?2012. júl. 24. 14:42
1/2 anonim válasza:
Kevés esélyt látok arra, hogy valaki olyan rátaláljon a kérdésre, aki mostanában oltatta a cicáját. Az árak változnak. Hívd fel telefonon, csak így lehetsz biztos az árakban.
2/2 Zajtai Klári válasza:
Én is valószínűleg későn olvastam a kérdést, de egyet mindenképpen el kell mondanom: állataimat évek óta dr Pálinkó Attila kezeli, nála felkészültebb, lelkiismeretesebb állatorvossal nem találkoztam. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy szereti az állatokat. A másik, hogy tudja, mit jelent a gazdinak az kedvence, ezért empátiával fordul a gazdihoz, mindent megbeszél, elmond. Én mindenkinek ilyen orvost kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!