A macskámat szeretném ivartalanítani de nem tudom mit tegyek (segítség)?
van egy 2 éves cicám nagyon szeretem kinti macska falun lakunk gyakran elkóborol és sokszor vemhes lesz a nagymamám mindig "eltakarítja" a kiscicákat :( mert azt mondja így kell meg amikor gyerekek voltak akkor is ez volt
én ivartalanítani akartam de anyukám azt mondta csak felesleges pénzkidobás így is arra is alig van amire kell apukámnak már kétszer is mondtam de másodjára már majdnem pofon vágott hogy ne idegesítsem hülyeségekkel van épp elég baja :(
van valami itthoni módszer amivel meg tudnám fékezni hogy teherbe essen mondjuk ha anyukám fogamzásgátlójából adnék neki az használna vagy mit csináljak sajnálom a cicámat is mert tudja mi lesz a kicsikkel és szomorú utána nagyon sokáig meg a kiscicákat is de itthon senki sem hallgat meg :(
Igen, vegyél ki anyukád fogamzásgátlójából, hátha összejön a kistesó.
Sajnos nem tudsz mit tenni. Nőstény macska ivartalanítása 6000-től a csillagos égig. Ha a szüleid nem pártolják/finanszírozzák a dolgot, illetve neked nincs erre pénzed, akkor veszett fejsze.
Na itt mindjárt kapsz te hideget-meleget:)
Vagy megint egy kamu kérdés, unatkozó nyári szünetes tiniknek.
Ha nincs pénzed és nem engedik az ivartalanítást, semmit nem tudsz tenni sajnos.
Emberi gyógyszerből semmiképp ne adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!