Hol (bp) lehet a legolcsóbban és mennyiért ivartalanítani a kb.1 éves lány macskámat?
Nekem fiú cicát 8 ezerért csináltak, szóval reális lehet :)
Érdemes figyelni az állatvédő szervezetek akcióit, van olyan, hogy az adott dokinál féláron lehet ivartalaníttatni a cicát, kutyát :)
Szia!
www.mancsok.hu
nézd meg,nagyon barátságos áraik vannak,és borzasztó profik!
XX. kerület Átlós utca 29, dr. Révai Róbert. Mindennap délután rendel H-Cs 17.30-19.30ig, P 16-18. Nem tudom pontosan, hogy a lányt mennyiért ivartalanítja, de mikor néztem az árait, míg a kiscsávónkat herélte egészen barátinak tűntek. A kisfiút mindenféle akció nélkül négy ezerért herélte ki. (Összehasonlításképpen, máshol 7-8 ezer ugyanez, sőt még ilyenekkel is variálnak, ha nagyobb a macska akkor drágább stb)
Ő egy idősebb úr, mi mindenfélével hozzájárunk, olcsó is és rendes is.
Ha beírod a google ba a nevét és a címét, kidobja a telefonszámát is. Mi felhívtunk, elmondta, mikor vigyük (a fiúnál úgy volt, hogy akármikor, csak előtte x idővel ne egyen, ne igyon) szépen megcsinálta, reggelre már teljesen olyan volta cica mint új korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!