Kuko kérdése:
Hol tudom ivartalanítani a macskámat?
Figyelt kérdés
Hol tudom ivartalanítani a macskámat Kecskeméten vagy környékén és mennyibe kerül?Előre is köszi!2010. okt. 31. 22:42
1/7 anonim válasza:
A környék-beli állatorvosokat megkérdezed és ők fognak adni árajánlatot. (Azt, hogy mennyibe kerül, nehéz megmondani, mert van akinek húszezer forint nagyon sok, de van akinek százezer meg se kottyan.)
2/7 anonim válasza:
Egyszer láttam egy netes hirdetésben, hogy akciósan 12-18 ezer egy nőstány macska ivartalanítása. Kandúré olcsóbb. De nem százezres kategória, ne ijedj meg. :-)
3/7 anonim válasza:
Második válaszoló! A százezres kategóriát én se komolyan gondoltam, csak avval nem voltam/vagyok tisztában, hogy kinek mi az olcsó.
4/7 anonim válasza:
Kedves első válaszoló! Tudom, hogy nem úgy értetted, hogy egy ivartalaníttatás százezer, csak megnyugtattam a kérdezőt. :-)
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én a Budai utcán található állatorvosi rendelőbe járok már évek óta, ott ivartalanították nőstény cicáimat is két évvel ezelőtt. Akkor éppen akció volt, 8 000 Ft-ot kértek fejenként a nőstény macskák ivartalanítására. Kandúroknak azt hiszem 5 000.- volt.
A dokik és az asszisztens nagyon jó fejek, bátran ajánlom.
www.ebszerviz.hu
Fanni
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a Fanni válasza volt a legjobb számomra de mindet köszönöm szépen!
2010. nov. 1. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!