Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Perzsa cicám összerasztásodott...

Perzsa cicám összerasztásodott bundáját mivel tudnám leszedni?

Figyelt kérdés
Kinti cicáról van szó és mivel itt a nyár, így vedlik és emellé mindenfelé csatangol. Hiába kezdjük el időben a fésülést, akkor is mindig ez van.. Összerasztásodik az egész bundája. Régebben 1-2 hét alatt levedlette magáról az egészet, de mivel már öreg cica, nem tudja leszedni magának a fogaival, ezért mindenképp szeretnék neki segíteni.. Valami speckó ollót, kefét, fésűt tudna valaki ajánlani, ami bevált?

2014. júl. 13. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Hagyd a fenébe, ezentúl keverj a kajájába egy kis füvet, és hívd niggának.
2014. júl. 13. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:

próbáld meg kefével, amit meg nem lehet azt vágd le

biztos van rá külön olló, de szerintem egy teljesen hétköznapi is megteszi, az is viszi

2014. júl. 13. 13:02
 3/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem tudom levágni ollóval mert nem tincsekbe lóg, hanem a bőre mellett már egyből be van rasztásodva egy nagy cupákba, félek hogy megvágom a cicát :/ valami nagyon speckó kefe kéne ami tele van pengékkel, de nemtudom lehet-e olyat kapni, vagy jó-e erre..
2014. júl. 13. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Az kemény meló, ismerős. Nálunk két emberes játék volt, mert utálta, ha vágtuk a szőrét. Mi úgy csináltuk, hogy sima lapos fésűvel alányúltunk a bognak, a fésűt picit feljebb húztuk(lazítottunk egy kis részen a tövénél) aztán visszahúztuk a bőréhez a fésűt, hogy ne vágjuk meg, és afölött vágtunk, hosszadalmas, annyi biztos, pláne, ha nem csípi a kozmetikát a cica, de ez a legbiztonságosabb home made módszer :/ (ha csikar tekerd vastag törölközőbe vagy plédbe úgy, hogy hozzáférj, de ne tudjon bántani)
2014. júl. 13. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
kozmetika és nyírás!Elég szomorú,hogy eddigi életében tépnie kellett magáról a csomókat...
2014. júl. 14. 07:09
 6/9 A kérdező kommentje:
mivel néhány nap alatt lerendezte magának, feleslegesnek tartottuk hogy kifizessük a kozmetikust.. nem értem ebben mi a felháborító :D
2014. júl. 16. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
ha nem érted az régen rossz...
2014. júl. 17. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak szakember tudja levágni.Majd rosszabb kedved lesz,ha sebek lesznek szegényen mert befülled,berohad a kis bőre majd a páncél alá.Egyébként Perzsacicát nem is lehet csak bent tartani,vagy lekerített biztonságos kifutóban.
2014. júl. 25. 21:17
 9/9 A kérdező kommentje:
7 éves koromban kaptam, most leszek 23, anya nem engedte soha hogy bent legyen a lakásban, én erről nem tehetek... most hogy már öreg, jobban odafigyelek rá. soha életében nem volt beteg, semmi baja, egy makk egészséges cica. nem szeretem mikor úgy beszélnek rólam mintha valami hatalmas állatkínzó lennék, csak arról informálódtam, hogyan tudnám házilag levágni ezeket a bogokat. nem ment, marad a kozmetikus, nincsen semmi probléma.
2014. aug. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!