Hova lehet vinni a perzsa cicát hogy megnyírják a bundáját ilyenre mint ami a videóban van?
Elképzelésem sincs hogy csinálják mert a mi cicánk tuti nem maradna nyugton mire kialakítják neki ezt a frizurát.
Hol csinálnak ilyet ?
kutyakozmetikába is elfogják vállalni ha fel van tüntetve, én is már nyírtam perzsát ő végigdorombolta,hát nemmondom hogy nem hűltem ki :))
De amúgy ha annyira súlyos a helyzet hogy csomós a szőre akkor állatorvos elaltatja és megnyírja úgy!
Jesszus! Ha csak nem menthetetlen a bundája, akkor remélem nem nyíratod le ilyenre. szegény, borzalmasan néz ki.
Én is ilyen fejet vágnék ha bohócot csinálnának belőlem.
Istenkém!!! Ezt inkább ne...Ez röhejes, szánalmas, és megalázó, még a macskának sem tetszik. Amúgy kutyakozmetikusok vállalják az egyéb más állat nyírását is, csak egyeztess vele, és beszéld meg velük.
Ez a külső, egyszerűen botrányos! Mikor a yorkinkat visszük nyírni, azt vagány, sportos rövidre vágatjuk. És friss vágás után borzasztóan büszke, öntelt, el van szállva magától, hogy ő milyen kis csinos fiú lett. Ezen a cicuson én semmi örömet sem látok, hogy jól érezné magát...:(
Nekem csak egy perzsa, meg valami utcai mixem van, de sosem vetemednék egy perzsa ilyenfajta elcsúfítására...:(
Szerintem ronda.
Számomra a perzsa, a maga fenséges tökéletességében, és káprázatos megjelenésében a hosszú szőrű a legszebb. Egy egyedi egyéniség, mint egy kis "király"..:) Bár minden cica az..:)
De persze, neked kell eldöntened. Ha neked ez a fura figura, jön be; megértem. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!