Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! A cicáim meg fognak...

SOS! A cicáim meg fognak halni? Lent

Figyelt kérdés
elmentünk 10 napra nyaralni és a papám közel lakik hozzánk úgyhogy őt kértük meg hogy etesse a KIScicáimat. Amikor hazaértünk egyből megláttam hogy csont soványak a cicák és megetettem őket de csak nyalogatták, és az egyik egy falatot sem evett! aztán apa megnyugtatott hogy napról napra vissza fog térni az étvágyuk ,de ma reggel sem ettek! még kicsik úgy féltem őket mit tegyek???a papámra nem fogom többet bízni őket ha életben maradnak
2014. júl. 8. 10:26
1 2
 11/14 Medvi ***** válasza:
Az csúnya dolog volt tőle. De most akkor kintiek vagy bentiek? Mindenképp állatorvos kellene nekik, hátha az még vissza tudja hozni őket a halál torkából.
2014. júl. 8. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már elég éheztetett állatot ahhoz, hogy ki tudjam jelenteni, hogy ők nem tudnak a gyomor összeszűküléséről és eszik mind, mint aki nem evett egy hete (mert hát nem is ettek). Inkább arra kell figyelni, hogy ne egyen sokat és gyorsan, olyan probléma még sosem fordult elő, hogy ne lett volna étvágyuk. Tehát valami más probléma van. Ahogy írja a kérdező, nem is isznak, ami végképp nem normális.

Nem eszik, nem iszik -> állatorvos.

2014. júl. 8. 18:01
 13/14 A kérdező kommentje:
hú ma reggelre már ettek :)))) húh nagyon megkönnyebbültem hogy esznek
2014. júl. 9. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Na, még élnek? Akkor csekély az esélye, hogy elpusztulnak
2014. júl. 9. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!