Kihez forduljak segítségért? Meg fognak az utcán halni?
Megellett a cica az utcán. Most bújtak elő a kicsik. Mi lesz velük télen? Már ha megérik....
A nagyokat is el kéne helyezni valahova, de kifogadja be öket?
Sajnos járnak arra autók is, tartok tőle a kismacskák meg fognak halni mert elütik őket, vavy széttépi egy kutya. :-(
Presy ba..+!
Már rég éhen haltak volna ha mi nem etetjük!!! Nem nyavajgok banem segítséget kértem! Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább ne írj semmit!!!
Igazábol az egyik utcában lakóé mindkét macska. Már többen szóltak neki de leszarja úgy ahogy a kutyáit is. ( két yorki mixük volt, mindkettőt elütötte az autó )
Szóltak az önkormányzatnál is, de leszarják.....
Egy tanyasi nő el akarta vinni az egyiket, de elrohant tőle. Viszont ott nem lenne jó helyen. Minden évben elpusztulnak a macskái akárhonnan szerez.
Szia!
Hasonló szituban vagyok a munkahelymen. A főnök konkrétan leszarja, hogy van 3 kiscica a telepen meg az anyjuk. A volt portásbácsi és én etetjük őket. A te eseted extrémebb. Keress a neten menhelyt, ahol befogadják őket. Befogni úgy tudod őket, hogy amikor enni viszel nekik, és esetleg az anyjuk szelíd az odahívja őket az ennivalóhoz. Olyankor kővé dermedve vársz egykicsit, felülről lenyúlsz és a nyakbőrüknél fogva beteszed őket egy dobozba, majd az anyjukat hozzá. máris összeállt a csomag, vihetik őket a menhelyre, ahol biztos gazdára találnak a kölykök, és várhatóan a mama is. Ha megfogod őket, vigyázz mert karmolhatnak, lassan és nyugodtan tedd, és ha engedik magukat öleld őket a szíved oldalához, mert akkor lassan megnyugszanak, és elfogadják, hogy nem akarod őket bántani. Ez a módszer akkor elérhető, ha még éppen leválasztja őket az anyamacska. Írj, hogy mi lett velük.
6 os köszi szépen! :-)
7 es írtam már hogy a macskák NEM az enyémek.
A tanyában se lenne jobb dolguk, ugyanis a nő minden macskája elpusztult eddig. És ott is mindig kimászkálnak a határba. Semmivel nem lenne jobb helyzetbe.
Alapítványokat szervezeteket kerestem volna de úgy látszik senki nem tud ilyesmiről. Az illatosra meg nem fogom elvinni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!