Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Beteg a cicám. Mit tegyek?

Beteg a cicám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mi lehet a baja a cicámnak hogyha folyamatosan hány már több napja? Mindig azt eszik amit szokott csak most folyamatosan nyávog és hány nem tudom mi lehet a baja:(
2010. jan. 5. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sürgősen vidd el orvoshoz mert ki fog száradni
2010. jan. 5. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Nekem két napja hány a cicusom, bár az étvágya és a kedve jó, igaz, az enyém nem nyávog. Nemrég beszéltem a dokival, szerinte egy szőrcsomó, ami nem tud kijönni, irritálja a gyomrát. Holnap reggel megyek szőroldó pasztát venni, a doki szerint az segíteni fog.
2010. jan. 5. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
vidd orvoshoz mielőtt még kiszárdana...
2010. jan. 5. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Második vagyok: a doki szerint ha a cica betegség miatt hány, akkor étvágya sincs. Az enyém eszik is, iszik is, és nem mindent hány ki, hanem a két nap alatt háromszor hányt. Enni/inni meg folyamatosan szokott egész nap.
2010. jan. 5. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Mit tegyél? Vidd orvoshoz. Mit csinálnál, ha napok óta hánynál? Mennél orvoshoz. Gondolom, már akkor mennél, ha rosszul lennél, és hánynál kettőt. Persze a macskát csak akkor kell elvinni, mikor már látszik, hogy rohadt beteg, és már olyan szar állapotban van, hogy lehet össze sem lehet rakni. Vagy akkor se. Majd lesz másik... -.-
2010. jan. 5. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
"Ha Ön beteg, elmegy orvoshoz. A macskája nem tud; VIGYE!"
2010. jan. 6. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
itt irogatsz mikor beteg a cicádM?nem ut eszedbe hogy azért van az orvos hogy elvidd?
2010. jan. 6. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Pár hónapja is hányt akkor elvittem orvoshoz több napig injekciózta és jobban lett.Most hogyha megint elviszem lehet megint ez lesz pár hónap múlva:SDe elfogom vinni még ezen a héten!
2010. jan. 6. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:

17:25:

A macska nem tud beszélni. Nem tud panaszkodni, hogy rosszul van, csinálj valamit. Ezlrt van az, hogy feltűnő helyre fosik, hány: jelezve, hogy segís neki, baja van.

Te mit tennél, ha napok óta hánynál-fosnál? Másnap már a dokinál lennél.

Egy macsek nagyon gyorsan ki tud száradni. Meghalhat, ha baja van. Szereted-e annyira, hogy költs rá? Azaz megér-e Neked mondjuk 5eFt-ot az élete?

2010. jan. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!