Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak ha a macskám...

Nüncüske kérdése:

Mit csináljak ha a macskám fáradt olajba esett?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyi ideje lehetett a szőrén de már látszott hogy nem friss.A kiscica még csak 8 hetes baja lehet tőle? Ugyanis már elkezdte nyalogatni.
2014. jún. 30. 12:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Rossalie azt üzenem hogy veled kéne benzint itatni és felgyújtani ha nincs mondandód akkor mi a fenének írsz köszi de ilyen f*** már volt dolgom és nem kérek belőle többet (bocsi ha egy kicsit durva voltam de te is az vagy)

A többi válaszadómnak meg nagyon köszönöm!

2014. jún. 30. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Aha.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__5719871-mit-..

Te egy iszonyú felelőtlen ember vagy, nem vagy jobb, mint az állatkínzók.

Hány macskát fogsz még megölni?!

2014. jún. 30. 13:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Na jó egy ugyanarról a macskáról van szó kettő rengeteg macskám volt már és éveket megélt most nehogy már engem olts azért mert az anya elpusztult és rám maradt! És emellett szerinted tehetek róla hogy bele esett a fáradt olajba? remélem neked nincs semmilyen állatod mert ha van akkor még te soha nem jártál vele rosszul könyörgöm ha valami bajod van menny és panaszkodj másnak mert eddig normális válaszokat kaptam köszönöm! Ja és még egy dolog te biztos nem bírtad volna ki mindazt amit én kibírtam több hetet gyötrődtem hogy ne haljanak éhen és még neked áll feljebb! Nem látsz bele az életembe úgyhogy szia!
2014. jún. 30. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez horrorisztikus.

Szegény macskák. :(

Mint egy macska-vágóhíd.

2014. jún. 30. 14:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Tudod mit nincs neked mit megmagyaráznom már megfürdettem a cicát és játszik a testvéreivel! Az meg hogy te egy ismeretlent csak így kapásból állatkínzónak nevezel az igen van ám bőr a képeden! Remélem majd egyszer te is ilyen választ kapsz az egyik kérdésedre!
2014. jún. 30. 14:13
 16/18 Medvi ***** válasza:
100%
Vigyázz, mert lehet, hogy most jól van, de az olaj mérgező hatása nem azonnal jelentkezik. Komolyan írtam a borotválást, ha nagyon olajos, tényleg csak ez mentheti meg, de te ne állj neki otthon, bízd állatorvosra. Egyszer nálunk is történt ilyen, valamelyik beült egy ócska kocsi alá és ráfolyt a benzin a bundájára. Az orvos megborotválta, így megmardt,ne félj, hamar kinő a szőre.
2014. jún. 30. 16:09
 17/18 Medvi ***** válasza:
mármint megmaradt...
2014. jún. 30. 16:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm már voltam állatorvosnál vele de azt mondta hogy jól van nem lesz baja így nem kellett leborotválni a szőrét de azért még egyszer köszönöm!
2014. júl. 2. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!