Nüncüske kérdése:
Mit csináljak ha a macskám fáradt olajba esett?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyi ideje lehetett a szőrén de már látszott hogy nem friss.A kiscica még csak 8 hetes baja lehet tőle? Ugyanis már elkezdte nyalogatni.2014. jún. 30. 12:46
1/18 anonim válasza:
Lemosni mielőbb! Egy flakon macskasampon rá fog menni, de le kell mosni.
2/18 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy lenyalja, gyorsan fürdesd meg! Nehogy baja legyen, hogyha bekerül a szervezetébe. Ha van a közelben állatorvos (vagy akár telefonon is), nem ártana beszélni vele! Remélem minden rendben lesz, jó egészséget a cicusnak! :)
3/18 anonim válasza:
Hát jó eséllyel hasmenése is lesz, ha nyalogatta.
Mosd le jó alaposan speciális samponnal, nem lesz könnyű, véresre leszel karmolva, de így jártál, még mindig könnyebb, mint egy nagy macskával.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak még annyit hogy már megmosdattam de nem jött le túl sok lehet bármi baja?
2014. jún. 30. 12:55
5/18 anonim válasza:
Addig fürdeted amíg le nem jön!Ha elfogy a cicasampon vegyél egy másikat!!
6/18 A kérdező kommentje:
De már szegényt annyiszor fürdettem hogy még tőlem is fél (2 flakont) és még mindig olyan több meg nincs a boltban (elvitték) ha nem mosom tovább lehet valami baja?
2014. jún. 30. 13:10
7/18 anonim válasza:
Mosogatoszerrel sampon helyett mossad. Jobban lejon az olaj.
Hogy a fenebe esett bele?
8/18 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy esett bele de mind a négy lába a feneke és az egész hasa olyan! Köszönöm megpróbálom! Remélem csak egy kis hasmenéssel megússza!
2014. jún. 30. 13:14
9/18 anonim válasza:
Ultradermes kéztisztítóval mosd meg ,ne macskasamponnal. Aztán jól öblítsd le. Az oldja az olajat, a macskasampon nem erre van.
10/18 Medvi válasza:
A benzinszármazékok mind mérgezőek, vidd állatorvoshoz, mert le kellene borotválni a szőrét ezeken a részeken. Máshogy nem tudod leszedni, és belehalhat, ha lenyalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!