Miért ilyen a macskám?
Keresd meg, erre sajnos nem tudok mást mondani. Először jól, de tényleg nagyon jól néz át a pincét, a krumplis vagy milyen részt is. Tényleg minden sarokba nézz be! Közben és amíg keresed, hívjd,és ha van valami különleges hivásod amikor enni adsz neki (én a konzerv vagy a tányér oldalát szoktam kanállal is csapkodni hogy kaja van) azzal is hívd. Aztán nézd meg az udvaron, majd az épületekben is (ház, garázs stb) majd esetleg az utca mentén is hívjad és keresd. Ha nem lenne meg akkor majd reggel és szólj a szomszédoknak.
Amúgy hány éves a cica, és mi a baja?
Előző vagyok, ja és kérdezd meg szüleid és azt aki lemehetett a pincébe hogy nem vitte-e el vagy nem-e surranhatott ki.
Ha megvan akkor inkább rakd az ágyad mellé és ott ápold.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__5798856-mi-b..
Felelős állattartás, gratulálok, te sem vagy jobb az olyanoknál, akik macskákat kínoznak.
Már megvan :) Amúgy a pince nem sötét,égve hagytam neki a lámpát,és meleg van ott nálunk,mert kb. este 25 fok van.
És ne mondjátok hogy állatkínzó vagyok,mert ezt az állatorvos javasolta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!