A macskám egy hónapja tüzel. Mitől lehet?
A 12 éves, nem fajtatiszta macskám már a negyedik hete tüzel. Az első hét a teljesen normális, nehezen kibírható tüzelés volt: nagyon szenvedett, nagyon vágyakozott. A következő három hétben továbbra is a földön vergődik, nyomja a fenekét, dörgölőzik, dorombol, de nem nyivákol borzasztóan szenvedve.
A tüzelés miatt folyamatosan mindent jelöl, az egyetlen pozitívuma a dolognak, hogy már jóban van a kutyával. (Kutya másfél éve van nálunk, a macska miatta egy évre a fürdőszobába költözött, aztán elkezdett félve kijárkálni és utána jött ez a tüzelés, ami miatt már egy hónapja normális, macskáknak való helyeken tartózkodik - nem a fürdőszobában.)
Mint említettem, a macska már egy idős hölgy, viszont alapvetően jó formában van. Nem hullik a szőre, eszik, látszólag egészséges. A kora miatt nem tudom, hogy lehetséges lenne-e kimiskároltatni. Valamint az is nagyon okosan (:D) az eszembe jutott, hogy lehet, KLIMAXOS?
Volt már valaki hasonló helyzetben? Úgy értem, a macskájával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!