Cicának lehet adni Vermoxot? (100mg)
A kölyök cicának pasztát adnak, nekem azt mondta az állatorvos, ez az anyatejen keresztül elkapott fonalférgekre van. Felnőtt cicának tablettát írnak, ugyanaz, mint amit kutyaoltáskor is adnak, de a súlya alapján kell adagolni. A falusi állatorvos is felírja, de a kiszállási díj több, mint ha bemész a városba és feliratod. Ha nem viszed a macskát, lehet, hogy a receptírásért nem is kérnek. Főleg, ha előtte betelefonálsz és rákérdezel. Meg is írják, mire mész, és várnod sem kell. Kb. negyedévente ismételni kell, de ezt úgyis elmondják.
A Vermoxot meg Te vedd be, vagy a család gyermek tagjai,mert bizony macska mellett nekik es kell, ugyanis a macska fertőz. Széklettel, nyálával amivel a fenekét tisztítja, hisz a száján keresztül kerülnek vissza a végbél környéki peték a bélrendszerbe, a folyamat így megy újra végig.
tudom h régi kérdés, de lehet neki adni :)
ma voltam dokinál mert nekem is van..és a családtagjaimnak és a cicámnak is adni kell belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!