7-8 hetes kiscicának milyen eleséget vegyünk? Most fog hozzánk kerülni, eddig száraz tápot adtak neki. (Whiskas junior) Melyek a jó minőségű cicakaják?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 14:05
1/5 anonim válasza:
whiskas töltött falatkás csirkés, tonhalas, bárányos, stb.
De napi 1-2 félix junior alutasakost is javasolnék a táp mellé, hogy teljesértékű legyen.
2/5 anonim válasza:
A whiskasnak csak a marketingje jó, a beltartalom trágya. Acana, royal canin, brit care...ezek jó minőségü tápok.
3/5 anonim válasza:
Én tegnap kaptam egy 8 hetes cicát,és whiskas junior tasakos nedves kaját vettünk neki.És normálisan eszik belőle szoval
ha olyat veszel biztos meg fogja enni.És a whiskas szerintem elég jó minőségű
4/5 anonim válasza:
Nézd meg, hogy memnyi húst tartalmaz. Kb semmit, csak vágóhídi nyesedéket. A jó tápban hús van!
5/5 anonim válasza:
A whiskas 4% húst tartalmaz.A macska igényei legalább 60% hústól kezdődnek.
Nos,a whiskas csomó pénzt költ arra,hogy reklámozva legyen...de mint tudjuk,"jó bornak nem kell cégér."
A whiskas,friskies,kitekat,felix,sheba,stb hulladék minőségűek.
Normális tápok: Acana,Brit,JosiCat,IAMS,Applaws...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!