Nem lesz baja a kb.6 hetes cicámnak ha whiskas junior helyett whiskas adult tápot eszik? Nem száraztáp, hanem lágy.
óvatosan szoktasd rá ezekre a macska ételekre, mert aztán nem fog mást megenni. Az én volt macskám úgy rá lett szoktatva kicsi korában a Whiskasra, hogy sem KiteKat sem mást nem volt hajlandó megenni. Reggel elmentem otthonról kitettem a Kitekatot, este mikor hazaértem változatlanul ott volt.
A Whiskas esetében ilyet sosem csinált.
Meggondolnám kétszer is, hogy mit adnék neki, ha macskám lenne..
Remélem azóta szép nagy boldog cica lett belőle!:)
Más az adult (felnőtt) táp összetevője, a baby vagy junior direkt nekik lett kifejlesztve.
Egyébként egyik sem jó táp, csak jó a reklámja. whiskas árárból már elég jó minőségi tápokat lehet venni , nézd meg a webshopokat, meg ird be a keresőbe prémium macskatáp és meglátod, hogy a whiskas kitekat, stb. nem jó táp. Nagyon nem.:(
Legalsó kategória a boltok saját márkás termékei, moslék szinten vannak.
Alsó kategória a whiskas, kitekat, frisk..stb.
Középkategória pl a purina (whiskas árárban!) Gourmet, Miamor,
Jó kategóriának mondanám: Animonda , Sheba,(szintén whiskas árában kb, csak amíg a whiskas tele van ízfokoókkal, színezékkel stb-vel, és kb 4 %-a hús, addig az animondának kb 40%-a már hús!
Jó pl még a Royal Canin, Acana, Applaws, Almo nature, Cosma, Granatapet, Feringa, Imas,
Smilla: olcsóbb mint a kitekat, stb. és prémium táp..
zooplus, vagy zoofast, vagy Petissimo stb webshopokban utána lehet nézni.
Nagyon jó kis tápok vannak, amiben igenis van hús (pl Bozita 90%-a hús!) és vitamin,és taurin, és...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!