Egy Whiskas macskaeledelben kb. hány % igazi hús van?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 21:57
1/14 anonim válasza:
4 van ráírva, de az sem színhús.
2/14 anonim válasza:
nekem a whiskast nem szerette a macskám, még a legolcsóbb alkutasakostól is jobb volt a gyomra
3/14 anonim válasza:
Enyémek sem eszik, csak a szaftot nyalták le róla.
Most csak a félixet hajlandók betömni a kis pofájukba, akciósan 100ft/100g az alutasakos.
Whiskasból a szárazat szeretik a krémbelsejű tápot.
4/14 A kérdező kommentje:
akkor melyiket ajánljátok?
2014. jún. 18. 22:54
5/14 anonim válasza:
Brit Care/Premium, Josera, Taste of the wild, Hill's
6/14 anonim válasza:
4-től 37%-ig (pont ma néztem és amiket találtam, azokban ennyi volt)
7/14 anonim válasza:
1.!
az a 4% hús. az összetevők valahogy így vannak: "állati hús és állati származékok (ebből 4% csirke)"
8/14 anonim válasza:
utolsó, pontosabban úgy van, hogy 34% (vagy 32) állati származék, ebből 4% csirke, borjú, marha, vagy amit akarsz.
9/14 anonim válasza:
1. vagyok. Oké, hogy csirke, borjú vagy akármi is van ráírva. Biztos, hogy az a 4% nem melle vagy lapocka. Ha mondjuk csirkehúsliszt lenne, az rendben, de én inkább belsőséges, cafatok, csőr, toll, szőr... ilyenekre tudok gondolni és töménytelen mennyiségű ízfokozóra. Szerintem alutasakosból/konzervből nagyjából mindegy, hogy milyen márkájút veszel, mivel nem sok tápanyagot tartalmaznak, ezeket inkább kiegészítő eledelnek hívnám. Száraz tápból viszont érdemes jó minőségűt venni: Acana, Brit, Josera, Taste of the wild, Orijen, Applaws, Leonardo... Vannak olyan oldalak ahol ténylegesen le van írva miket tartalmaz, nézegessed, hasonlítsd össze őket és úgy válassz! Ne szívjon be a média :)
10/14 anonim válasza:
Én az én macskámnak sosem adok Wiskast meg ilyeneket.Royal C. szárazat kapnak ha meg arra nincs pénzem akkor Purina One vagy nyers hús. Egyszer akciós volt valamelyik szupermarketben és vettem egy 4x1OOg-os packot de csak azért mert az ára miatt sajnáltam ott hagyni. Egyet felbontottam hátha megeszi de hozzá sem nyúlt. A maradék 3-at bevittem a menhelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!