Milyen nedves tápot ajánlotok?
Kölyök cica,7 hetes.
Száraznak Purina One-t kap. A Whiskas nem jön be,és nagyon szereti a csirke vagy hal ízesítésű kaják a kedvencei. Vettem egy Cleo nevű tálcást azt nagyon szereti,meg a tonhalas Gourmetet.
Milyenek jók még neki? Az se baj ha csak netről lehet rendelni.
ne szoktasd rá a tápokra mert,allergiát is okozhatnak.Mi ezzel szenvedünk mert semmit nem eszik meg mostmár a 6 éves macskánk de totál sebes a feje vérzik,csöpög a vér..én csak nagyon kiegészítőnek ajánlom a tápokat..
persze ez egyéni vélemény.a minek whiskast,friskis,kitekatot kapott nem is a 100 ft os konzerveket és íme az erdemény.. :(
Itt bátran válogathatsz: [link]
Viszont szerintem se csak táppal etesd (én külön szoktam főzni néha neki kis csirkehúst, vagy májat"nem nyersen"!)plusz konzerves macska eledeleket(napi 100g-ot elosztok).
A Whiskas jó cucc, bárki bármit is mond. Én 16 éve tenyésztek perzsa macskákat és gyakorlatilag mióta a Whiskas Magyarországon van azóta azt kapnak Purina táppal kombinálva. (ez utóbbit a Nestlé gyártja, aki szintén nem engedheti meg magának, hogy szart csináljon)
Mint ahogy a Mars sem, aki a Whiskast gyártja. (no meg a Royal Canin tápokat, a Mars csokit, a Snickerst, a Bounty-t, az Uncle Bens rizst és az Orbit rágót :-) Na szóval ezeknek a cégeknek már van akkora nevük, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy hulladékot adjanak ki a kezükből. Szerintem.
Egyébként mindez totál nem érdekel, de én csak azt látom, hogy pl. a 12 éves -több díjat nyert tenyészgyőztes nőstény macskánk- kicsattan az egészségtől, életerős macsek, gyönyörű a szőre stb.
No és egész életében gyakorlatilag Whiskast kapott. Ennyi! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!