Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Jó dolog örökbefogadni egy...

Jó dolog örökbefogadni egy cicát? És mivel jár a tartása?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, menhelyről fogunk örökbefogadni egy cicát.Valószinűleg ivartalanított lányt. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe kerül egy cica tartása. Gondolok itt az alomtálcára, alomra, orvosi ellátás, oltások, stb. És az is érdekelne, hogy elkaphatunk-e valami betegséget a cicától? ja és csak bent lenne a cica. Köszi!
2010. jan. 3. 14:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezeken az oldalakon is érdemes körülnézned:

[link]

[link]

[link]

2010. jan. 3. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nagyon jó dolog örökbe fogadni.Lehet rengeteget költeni rá de szerintem felesleges 5000ft ért kaját venni neki.megeszi a maradékot és a házikosztot is.Az almot is csak egyszer kell megvenni.Én nem hallotam róla hogy elkapott volna valaki valami betegséget macskátol fölleg ha házban és tisztán van tartva.:D
2010. jan. 3. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó dolog cicát örökbe fogadni. Nem volt még soha senki sem olyan hálás azért hogy gondoskodom róla, mint a cicám.
2010. jan. 3. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
kedves kerdezo ha nagyon koszonod akkor fel is pontozhatnad a a valaszokat :P en az elso valaszado vagyok :D
2010. jan. 3. 20:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Szia kedves első-utolsó válaszadó :-)

Nagyon szívesen pontoznék, de gőzöm sincs hogy kell. Ciki, mi? :)Én csak a zöld kézre szoktam nyomogatni...

Az nem elég? Mert egyébként tényleg tök jót írt mindenki. :)

2010. jan. 6. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Még a kajákhoz..

Tehéntejet ne adj neki, esetleg speciális cicáknak való tejet és vizet mindenképp.

A konzerves, alutasakos húsok is jobbak, ha szárazzal összekeverve adod őket, mert ez is, mint a tej, hasmenést okozhat.

És gondolom olvasgatod itt a kérdéseket, és láttad, hogy nassolni sem szabad a cicának. Nuku csoki.

Fontos, hogy a házat kicsit át kell alakítani cicabiztosra.

Pl.: vezetékeket valahogy elrejteni, vázákat vitrinbe, mérgező növények kukába (ebből sok van, majd keress szerintem listát), ablakra erkélyre háló és stb stb..

Kellemes cicatartást (:

2010. jan. 9. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!