Elmondanátok nekem mivel jár egy macskatartás? Miket kell figyelembe venni és mire kell odafigyelni?
Emeletben lakok, és nagyon szeretnék egy cicát, csak anyum nem nagyon akarja megengedni:S mert fél, hogy mindenbe beleereszti majd a körmét meg minden csupa macskaszőr lesz...
Mivel tudnám anyumat megpuhítani? Mondanátok nekem érveket a macskatartás melett? Szivesen fogadom az ellenérveket is!
A másik, hogy megnnyi "gond" van egy cicával? Itt gondolok arra, hogy anyagilag...meg mennyit kell törődni vele?
Előre is köszi.
Most láttam, hogy a kérdésed már jó régi, remélem azért összejött a cica dolog ;)
Úgy találtam a kérdésedre, hogy most én is egy kismacskát szeretnék ugyanis kertesből költöztünk panel lakásba a harmadikra. Hiányzik a kisállatok jelenléte, kutyáé, macskáé. Persze vannak az útvonalon ahol járok kutyusok de azok mégiscsak másoké... :/
Szóval én ilyen gondban vagyok most, mint te annak idején.
Anyumat félig sikerült meggyőznöm, de félig még mindig nem. Mindenfélét összeszedtem a neten, úgyhogy ki vagyok magamnak okítva, gondoltam válaszolok is neked de így mindegy. Inkább én kérdeztem tőled! Remélem azért látod majd, h írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!