Mi lehet ez a púp?
Ma, amikor végigsimítottam a macskám oldalán, egy kidudorodásra lettem figyelmes. Közvetlenül a bordái után következik, a jobb oldalán. Olyan, mintha egy szerve lenne az...
De normális, hogy így ki lehet tapintani? Egyébként jó étvágya van, vadászik, eljár. Lehet, hogy csak én képzelem be, de mintha egy icipicivel mégis soványabb lenne. Már kisebb korában is észrevettem ezt a púpot, vagy nem tudom, mit, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mivel evés után tapintottam ki, úgy, mint most is egyébként, és azt hittem, a megevett kaja miatt ilyen. A macska 2 éves, nőstény, ivartalanított.
Ha lágy részen van akkor lehet sérv, vagy tumor.
A cicámnak a gerincén volt egy csont púp a csípőizület mögötti csigolyán, a doki azt mondta idős macskákon előfordul, de semmiben nem gátolta és nem is fájt neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!