Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek?

Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12 éves lány vagyok. Hajdú-Bihar megyébe lakom Nagyrábéban.Ez egy falu.

Mindig is szerettem volna egy sziámi cicát, úgy hogy idebent legyen.

De nem merem mondani a szüleimnek, mert félek, hogy az lesz a válaszuk, hogy NEM. Pedig tudnék foglalkozni vele, lenne rám elég időm, és az ételt meg ami szükséges megtudnám én is venni a saját pénzemből.

Segítsetek!!!! Mit tegyek????

2009. dec. 28. 19:09
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
annyit segítek hogy a falu végén lakom.
2010. jan. 2. 10:46
 22/25 A kérdező kommentje:

Jó naa!!! egy élrevezető jel illetve 2 is

1. nem itt lakok hanem városba

3. nem hajdú bihar megyébe

hanem jász nagykun szolnok megyébe

és nem 12 lány vagyok

hanem 10 éves és fiú

bocsi csak a google térképen találtam ezt a falut

de azért köszi a segítséget!!!!

2010. jan. 2. 11:07
 23/25 anonim ***** válasza:
barátom, ehhez aztán nagy ész kellett már nem azér:D most miért nem a saját lakhelyedet írtad? így hogy keressünk a lakhelyhez közel macsekot? most komolyan minden kamu volt a kérdésből??? és egy fiúnak sziámi cica...:D na hajrá
2010. jan. 2. 15:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Pedig tudtam volna segíteni, Mi macskát tenyésztünk-
2010. febr. 25. 17:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy 12 éves vagy. Lehet nemkéne 15 ezerért venni, mert utána ne csodálkozz ha a kezeid között hal meg, akár próbáltok segíteni rajta (gondolom szüleidetz nem nagyon fogja érdekelni), akár nem. Én így jártam. Vettem egy britet 20 ezerért, mondtam milyen mázlink volt vele. Folyton beteg volt, majd 3 hét múlva sok szenvedés után meghalt. Pedig mi vittük is állatorvoshoz folyamatosan. Most pedig vettem egyet 80 ezerért, és egészséges, mint a makk. :D Szóval sose bízz szaporítókban.
2010. márc. 6. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!