Eltünt a macskám. Hány napig birja kaja nélkül?
Pedigrés cica? Akkor az is lehet, valaki bevitte magához. Nyugi, nem valószínű, hogy ott marad, amint kiengedik, hazaszalad.
Vagy - ha emlékeim nem csalnak, Győr ott van mellettetek - egyszerűen besétált a városba "körülnézni", ivaros kandúrok gyakran kóborolnak el jó néhány kilométerre. Ha nem üti el egy jármű vagy egy kutya (esetleg egy másik, sportosabb kandúr) nem tép meg, haza fog jönni, ha korog a hasa!
És ha megjön, ne felejtsd el, hogy mogyi-nyisssszzzz és többet nem fog lelépni otthonról! Én is nagyon szurkolok, hogy mielőbb megkerüljön, légyszi írd meg, hogy mi a helyzet!
Ha ez egy picit vigasztal, az en kandurom egy honapra tunt el a nyaron, bekoltozott egy csendes udvarba, mert valaki elkezdte etetni (pedig nyakorv is volt rajta!). Ha en nem talaltam volna meg, talan haza se jon, pedig azt hittem nagyon ragaszkodo cica.
Az eset utan azonnal ivartalanitattam, azota lenyugodott es benti kandurka lett belole. Keresd mindig, hivd, plakatold ki, vegul en ugy akadtam ra, hogy valaki felismerte es szolt nekem.
Irj majd, hogy meglett-e?!
Szia! Nyugi, a leggyámoltalanabb macska sem hal éhen egy nap alatt, de kettő alatt sem, főleg, ha család kedvenceként szőrös labdaként éldegélt, akkor van rajta elég tartalék, hogy bárhonnan hazaérjen. :=)
Viszont ha a szomszédotok nyírja a cicákat, tényleg baj van, viszont akkor fel lehet jelenteni, ha bebizonyosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!