Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltünt a macskám. Hány napig...

Eltünt a macskám. Hány napig birja kaja nélkül?

Figyelt kérdés
Mert ugye van egy kis hó még talán folyadékhoz tud valahogy jutni. De meddig birja kaja nélkül:( ez a 2. nap hogy nincs meg.:(:(:(:(:( 15/L
2009. dec. 28. 13:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kell keresni. Az olyan cica, aki nagyjából csak a házban él, nagyon meg tud ijedni a kinti zajoktol. Úgy olvastam, hogy főleg este és reggel korán kell keresni, hívni, mert akkor csendesebb kinn és bátorságot kap, hogy előbújjon. Sokat kell keresni, akár többször ugyanazon a helyen is. Mi már találtuk meg 4 nap után egy fán a cicánkat. Sírt és nem mert lejönni, biztos valami nagyon megijesztette. Előtte is kerestem abban az utcában, valószínűleg valahol máshol volt megbújva vagy bezárva, és csak akkor merészkedett elő. Amúgy benti-kinti cica, tehát van tapasztalata a tekergésben, mégis pánikban esett.

Remélem, hamar megkerül a cica!

2009. dec. 28. 14:20
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

14:20-as vagyok

Amúgy jól bírják a cicák kaja nélkül. Gondolj csak arra, mikor elmennek napokig udvarolni, szerintem senki nem ad nekik enni. És olyankor még a vadászaton sem jár a fejük, valószínűleg napokig nem esznek semmit.

Sok szerencsét a kereséshez!

2009. dec. 28. 14:23
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki írt . Most jöttem haza a keresésről. Hát fél Ménfőcsanakot bejártam de semmi. Egyszer kiugrott egy hasonló fehér cica a bokorból már kezdtem örülni de hát nem:( Még este is megyek. Most apu ment el. Remélem előkerül. Szegény nagyon éhes lehet :(:( óránként szokott enni-.- Olyan husos(L) ugy szeretem:(
2009. dec. 28. 15:28
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítva volt a macsek? Ha hím akkor készülj fel, hogy lehet összeverve jön haza, ha nőstény lehet kis UV-s cicákkal gyarapodtok. Macskák szeretnek csavarogni, szerintem úgyis kap valahol kaját, max feltalálja magát (ösztönök).
2009. dec. 28. 15:51
 15/31 A kérdező kommentje:
Fiú cica és nemvolt ivartalanítva.:( Nagyoon reméleeem:(
2009. dec. 28. 16:09
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

A nem ivartalanított kandúroknál nagyon gyakori a kóborlás. Sokszor hónapokig nem jönnek haza, a vérük hajtja őket. Emellett gyakran kelnek versenyre más hímekkel, így komoly sebeket és fertőzéseket szedhetnek össze, sokszor szinte gyógyíthatatlan vírusokat. Tudom, eléggé köszhelyes duma, de ha ivartalaníttatod, akkor nem fog csavarogni és verekedni sem, mert nem tekintik majd riválisnak a kandúrok. Meg jelölni sem fog szerte a lakásban. Kicsi műtét, szinte kockázat sincs, a cicus észre sem veszi.

Remélem előkerül! Nagyon szorítok!

2009. dec. 28. 17:35
 17/31 anonim ***** válasza:
Még nem találtátok meg???
2009. dec. 28. 18:16
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is szokott ilyet játszani, de 4-5 nap után eddig még mindig előkerült.
2009. dec. 28. 18:27
 19/31 A kérdező kommentje:
:'( Hát megint megjöttem és semmii:'( szét ciccegtem az agyamat:(:( én már nem tudom milesz . Hát ha meg jön tuti ivartalanítva lesz. EZt nem lehet kibírni:(
2009. dec. 28. 18:41
 20/31 anonim ***** válasza:
még mindig semmi??? (bocs hha nagyon idegesítelek, de én is aggódom szegényért)
2009. dec. 28. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!