Hogy lehet szeretni egy macskát?
Szerintem csak a szolgalelkű emberek szeretik. Én eddig akármelyik ismerősömnél voltam, aki macskabolond, mindig ezt gondoltam.
Imádják a macskáikat, de szenvednek, de ezt ők maguk em látnák be.
Az egész ház tiszta szőr, alomszag, a macskák oda menek ahová akarnak. Vannak tiltott helyek, de mivel a macska nagyot tud ugrani, és nem lehet neki parancsolni, így oda is felmegy. Persze ekkor rászólnak, de az szärik rá, így mindig fel kell állni, és le kell venni, de néha elszalad, és jön a bújócska.
Most komolyan, mit lehet ebben szeretni, ha csicskáztat egy állat? Végülis lehet pont ezt, mert végülis ezt szokták mondani, hogy azt szeretem hogy önörvényű, meg van személyisége stb. hülyeségeket, amik egyébként nem igazak.
Én egyszer voltam hosszabbideig macskákkal, hát nagyon rossz volt. Igazából akkor utáltam meg őket. Már csak azét is mert én is úgy néztem már ki mint egy állat, annyi szőr volt mindenhol. Mondjuk egy kis élvezet is akadt, mert amit a gazdival meg lehetett csinálni, azt velem nem :). A kedvence az volt amikor felmásztak a hűtő tetejére, ahonnan a gazdi mindig felállt, hogy lekergesse, beszaladtak a kis búvóhelyükre a beépített szekrény mögé, ahol nem lehetett őket elérni. Amikor ott voltam, egyik nap lecsavaroztam, hogy bármikor ki lehesse kapni az alját. Amikor beszaladt, lekaptam, hát látnátok kellett volna a fejét, hogy összeszärta magát.
Valamit nagyon félregondolsz.
Én pl. imádom a macskákat, de legkevésbé sem vagyok szolgalelkű. Egyedül élek jó ideje saját elhatározásból (mert nem szívesen alkalmazkodom) és épp ehhez az életstílushoz illik a macska, mert mindketten szabadok vagyunk. Én szeretettel megteszem érte, amit kell, ő pedig alkalmazkodik amennyire tud, szerettel. Teret hagyunk egymásnak, nem lógunk egymáson. Nem talpnyaló és önfeláldozó, ahogy én sem. Számomra épp a szabadságot jelképezi a macska, amihez grátisz kapom a szeretet. És ez nekünk épp így a jó.
pont hogy a nem szolgalelkűek szeretik, mert öntörvényűek. (tehát, hasonlítanak rájuk).
de egyébként szerintem te az az idióta vagy, aki szerint, ha az utcán van egy cica, az kóbor, és össze kéne fogni..
és nézzük a kutyát: minden szarba belehentereg, büdös, fürdetni kell, az utcán összevissza pottyant, fel kell utána szedni, hangos, ugrándozik, összenyáladzik, összekoszol. a cica tiszta, alomba kakál, elássa a termést, nem hangos, nem izgága, nem ugrándozik összevissza.
te szimplán egy idióta vagy.
Istenem...
Most komolyan?
Nem lehetne beletörődni hogy van macska meg kutya is,és nem egy kategória?
A macskának és a kutyának is van hátránya.Nem a két ártatlan állatot kell lenézni és szarnak mondani,hanem elfogadni hogy nem mindenki szereti ugyanazt..
Én spec nem szeretem a macskákat.Bocs hogy van saját véleményem.Aki a kutyát nem szereti,az szeresse.De se a kutya se a macska nem tehet az egészről.
Ha valaki a macskába van belebolondulva akkor nem kiosztani kell hogy miért nem szereti a kutyákat.Aki a kutyába van belebolondulva azt se kell kiosztani hogy miért azt szereti..
De tudjátok mit?Akkor veszekedjetek.Csak elkéne fogadni hogy mindenkinek van saját stílusa.A kérdező nem tudom mennyire túlzott ebbe és mennyire gondolta komolyan,nem szólok bele.Ha nem szereti a macskákat,egészségére.
Lehet itt leszarozni a hörcsögöt,az aranyhalat,a kutyát,a macskát,a lovat,a papagájt,a kígyókat,a pókokat,a nyulakat...
MINDENKINEK SZÍVE JOGA ELDÖNTENI HOGY MIT SZERET.PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!