Van ok aggodalomra? (Bővebben lent)
Az 5 éves nőstény macskámat utoljára dec. 22-én láttam, azóta gyakorlatilag eltűnt.Eddig annyira nem aggódtam, ugyanis már többször volt olyan, h néhány napra, akár egy hétre is eltűnt, mindig visszajött, de most már valahogy kezdek aggódni érte. Mennyire normális ez (mármint az eltűnése, nem az h aggódom :D)Nálatok is van olyan, h néhány napra lelép a macska??Azért is aggódom, mert pl. nem tuom, h ilyenkor mit eszik, vagy pl. hol alszik....tényleg el nem tudom képzelni, nem hiszem, h egész nap egereket fog stb. Próbáltam már keresni, járkáltam a környéken, szólítgattam, de nem találtam meg.Mit tehetnék ? Nincs esetleg valami, amivel le lehetne szoktatni erről? Félek, h nem jön vissza már!! Esetleg még az érdekelne, h milyen okból történhet ilyen, h elmegy egy időre?
Köszönöm a válaszokat!!
Igen, kinti cica, és már elő is került szerencsére!!!Igazából szokott ilyen kisebb-nagyobb túrákat csinálni, csak most már egy kicsit hosszú ideig volt el, ezért kezdtem aggódni.
Köszönöm a válaszokat, és boldog új évet !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!