Macskához értők! 14 éves cicánk evés után egyre többször hány. Mi lehet az oka?
Nekünk is van egy 16 éves cicusunk. Szegény már nagyon öreg, és az ételt sem tudja rendesen megrágni, így a gyomra nem bírja megemészteni. Ezért aztán ő is szokott hányni.
Pici darabokra vágd össze, vagy a szaftos konzervet nyomd szét neki villával, hátha ez segít. Ha nem javul a helyzet, akkor más baj lehet, tényleg vidd orvoshoz.
Igen, én is azt hiszem, hogy öregedéssel járó probléma lesz ez, különben nem lenne jó kedélyű, nyugodt.
Talán a gyomrában összegyűlt szőr miatt lehet? Ugyanis legutóbb az orvos azt mondta, a tisztálkodással lenyelt szálakat már nem tudja olyan könnyen megemészteni.
1.Valóban előfordulhat, hogy rosszak a fogai, nem tudja már rendesen megrágni az ételt és így jól megemészteni sem.
2.Cukorbetegség is kezdődhet ezzel a tünettel
3.Időskori, esetleg daganatos betegség is lehet a háttérben.
Reméljük, az elsőről lesz szó.
A Mancsok rendelőt én is ajánlom, az én cicám is "oda jár".
Sajnos messze lakunk az ajánlott rendelőtől. Köszönöm mindenkinek, aki igyekezett jó tanáccsal szolgálni!
20:11
Ó, te szegény. Hát neked az okoz örömet, ha másokat bántasz? Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!