Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerülne az elaltatás...

Mennyibe kerülne az elaltatás macskánként?

Figyelt kérdés
5 macskánk van,de hamarosan ki akarjuk festeni az egész lakást,és már csak útban lennének.Sok bútorunkat tönkretettek,kiengedni nem lehet őket,a menhelyeken meg telt ház van.Sajnáljuk őket,de ha nem találunk nekik új gazdit,muszáj lépnünk!

2014. máj. 1. 12:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem a macskákat kéne bántani hanem téged te sz.réltű balf.sz

Remélem nem lesz kölyköd vagy azt is megölöd egy hét után ha útban van valahol.

Nyomorék....

2014. máj. 2. 13:46
 12/21 anonim ***** válasza:
no comment....
2014. máj. 2. 15:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kijelented hogy meg akarsz ölni 5(!!!!!) élőlényt, ráadásul az anyagi oldaláról megközelítve, akkor mégis milyen választ vársz? Látom az EQ-d és az IQ-d is a béka segge alatt van
2014. máj. 2. 16:38
 14/21 ecsemecse ***** válasza:
100%
Mi van, mi is az utadba vagyunk, nyakunkba kötsz követ és a Dunába löksz? Egyébként is, szokták mondani, hülye kérdésre hülye válasz! Milyen válaszokat vártál mégis? Majd itt sajnálni fogják neked a bútorokat vagy mi? Minek kellett macska, ha útban van? Én meg küzdök, meg 10.000-reket költök, hogy a menhelyi kis szerencsétleneket is sikerüljön megmenteni! Ha magasztaló választ kérsz, beszélj az édes anyukáddal, apukáddal, akik ugyanazon a barbár, degenerált szinten vannak, mint te! És mint már írtam, ilyen indokkal állatorvos nem ölhet macskát, úgyhogy szerencsére nem tudod kinyírni yzerencsétleneket. Bár amilyen nyomorék vagy, úgyis meg fogod tenni, csak máshogy... Remélem nem fogsz tudni utána nyugodtan aludni te mocskos állatgyilkos!
2014. máj. 2. 17:18
 15/21 anonim ***** válasza:
amúgy sajnos van olyan állatorvos aki megcsinálja....
2014. máj. 2. 18:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Off!Látom még mindíg nem értitek a lényeget.Egy szóval sem mondtam azt,hogy én meg akarom őket gyilkolni,gazdát keresek nekik.Az elaltatásról már lemondtam,mert tényleg csak beteg állatokat altatnak el,utánnanéztem.De az az idő is eljön,amikor az ember nem tudja tovább tartani,bizonyos okok miatt.Elmondanám,a feleségemmel kettőt az utcáról,hármat meg magánszemélyektől hoztunk el.Pontosan 6 éve élnek velünk.Valamennyien ivartalanítva,és féregtelenítve vannak,rendszeresen visszük őket állatorvoshoz ha kell.Szóval nem vagyok állatgyilkos,csak addig tartjuk őket,amíg megbízható gazdikat nem találunk nekik.Remélem érthető választ adtam?!
2014. máj. 2. 19:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Ja és elnézést a sértegetésekért,de ti kezdtétek!Én csak visszarúgok annak aki belémmar!Kölcsönkenyér visszajár!
2014. máj. 2. 19:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Ha valaki a macskáit el akarja altatni,akkor annak alapos indoka lehet.Például,ha már menthetetlen beteg.Ha tényleg nem akarod őket tovább tartani már,akkor azt javaslom,csinálj rólluk képeket,tett föl a netre,vagy a facebookra,ha van ott oldalad.De semmi esetre se tedd el őket láb alól szépen megkérlek.És kínáld őket ingyen,mert pénzt úgysem kapol értük.Amit írtál a menhelyekkel kapcsolatban,valóban teltház van,ott örülnek,ha valaki egyáltalán egy kutyát,vagy egy macskát hazavisz.Ennek az az oka,hogy a mai napig nem viszik a kedvenceket kasztráltatni,és elindul a túlszaporulat.Nyilván neked nagy okod lehet,ha nem szeretnéd többé őket tartani.

Kedves válaszolók!Nagyon jó érzés,hogy ennyire véditek az állatokat,de azért ilyen arrogáns szavakkal nem kellett volna a kérdezőt letámadni.Arra ti nem is gondoltok,hogy oka van annak,hogy nem akarja a cicákat tartani tovább?Nem lehurrogni kellett volna,hanem szépen megkérdezni,hogy :Miért akarod elaltatni?Jól meggondoltad ezt?Például lehet,hogy alergiás a macskaszőrre,vagy a családban valaki asztmás,és nem tarthat tovább szőrös állatot,akármennyire szereti.A kérdező semmiféle sértegetést nem írt először,ti rúgtatok belé nagyon csúnyán.És igazat adok neki azzal kapcsolatban,hogy valaki kérdést tesz fel,és normális válaszok helyett jól megpocskondidázzák.Mert ez itt a gyakoriban nagyon divatá vált,ahogy elnézem.A kérdezőnek meg üzenem,hogy találj a cicáidnak új gazdikat,és ne is foglalkozz a trágár válaszadóiddal.Azt azért jó lenne,ha leírnád nekem akár privátban is,hogy miért nem szeretnéd már őket eltartani.

2014. máj. 3. 12:22
 19/21 A kérdező kommentje:

Hát jól van!Akkor öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!Először is nem vagyunk se allergiások,sem asztmások.Nyáron akarjuk az egész lakást kifesteni,meg lecserélni pár bútordarabot.Társasházban lakunk,de nem lehet őket kiengedni,mert a tisztelt gondnok egy virágoskertet ápolgat az udvaron,nap mint nap,és nem szeretné,ha a macskáim belepiszkolnának,és képes lenne feljelenteni bennünket az állatvédőknek feljelenteni,ha egy macskát is meglát az udvaron.A másik dolog,meg sok a környéken a cigány,és tuti,hogy azok meg kövekkel dobálnák őket.Ezért gondoltuk,hogy inkább odaadjuk őket valakinek,az elaltatás csak egy kósza ötlet volt.Utolsó válaszoló,köszi!

A 11-es válaszadónak:Nem vagyok nyomorék,hanem az aki mondja!Ha te azt képzeled,hogy én a saját gyerekemmel is ezt tenném,hát utaltasd be magad a zártosztályra.

13-as!Róllad sincs jobb véleményem,de az én tudásomról te mit sem tudsz!

2014. máj. 3. 12:43
 20/21 A kérdező kommentje:
KEDVES ECSEMECSE!Ne merészeld a szüleimet a szádra venni!Ha én teszerinted nyomorék vagyok,meg mocskos állatgyilkos,akkor te mi vagy?Te sem vagy más,legyél nyugodtan,és ha éppen tudni akarod,már kettő macseknak már találtunk is gazdit!
2014. máj. 3. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!