Történt valami a cicám egyik szemével! Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
a kb.: fél éves cicámnak pár napja látom hogy csukva van a bal szeme. ma meg látom hogy a bal szeme teljesen bekékült! nem látszik se pupilla se semmi! az egész kék! mi történhetett vele? megkarmolta valami a szemét? vagy mi? (több cicánk is van az egyik nőstény pedig néha üt ha szopni akarják) megmossam a szemét? fog még valaha látni? (bevallom anyu és apu nem az állatorvos híve!)
üdv.: egy 13 éves lány aki aggódik a cicáért!
2009. dec. 21. 17:13
51/56 A kérdező kommentje:
pénzel-.-
2009. dec. 25. 07:28
53/56 A kérdező kommentje:
igen kicsit már jobban fest a szeme! kösz a válaszokat!
2009. dec. 27. 14:53
54/56 anonim válasza:
12.16-os vagyok. Nem tűröd? Ejha! Hát akkor mit csinálsz. Amúgy nem azt írom le, amit én tennék, mert én rendszeresen járok orvoshoz a macskáimmal, nem csak akkor mikor 30 ember rám pirít, hogy megvakul a macska, ha nem megyek. Egész eddig itt szerencsétlenkedtél, hogy jaj így nem lehet elvinni, jaj úgy nem lehet, hát amúgy se fertőzés stb. Mit kéne gondolni?
55/56 anonim válasza:
12:16os:minek kell cseszegetni???? nem ő a hibás h a szülei nem akarták elvinni a macskát dokihoz, ő legalább aggódott érte, és tett is érte valamit, és végül dokihoz is elvitte. és amugy meg befogadta azt a macskát, a szomszédja agyon is üthette volna szerencsétlen jószágot, vagy az utcára is vtehette volna,....
56/56 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy megvédesz utolsó! te neked meg 12:16-os mire fel van ekkora arcod? jól van a macska! ez volt a lényeg hogy meggyógyuljon! meggyógyult? igen! akkor meg mi értelme van a vitának? szerintem semmi!
2009. dec. 29. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!