Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Történt valami a cicám egyik...

Történt valami a cicám egyik szemével! Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

a kb.: fél éves cicámnak pár napja látom hogy csukva van a bal szeme. ma meg látom hogy a bal szeme teljesen bekékült! nem látszik se pupilla se semmi! az egész kék! mi történhetett vele? megkarmolta valami a szemét? vagy mi? (több cicánk is van az egyik nőstény pedig néha üt ha szopni akarják) megmossam a szemét? fog még valaha látni? (bevallom anyu és apu nem az állatorvos híve!)

üdv.: egy 13 éves lány aki aggódik a cicáért!

2009. dec. 21. 17:13
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még ha műtétre is kerüne sor, egy kismacska esetében ezt 5 ezer alatt megúsznátok. Hátha ez rávesz benneteket arra, hogy elvigyétek azt a szerencsétlen állatot orvoshoz, ahová betegen való.
2009. dec. 21. 17:31
 12/56 anonim ***** válasza:
84%
amúgy karmolás is tud fertőzni, a karom alatti baciktól. 12 éves ad tanácsot egy 13 évesnek: "kamillázni" te kedves 12 éves szerinted később mitől fertőződött be a macskád másik szeme is???! arra nem gondoltál, hogy a kamillás vízzel a fertőzést átjuttattad a másik szemére is? fertőzésnél a borogatás az első amit el kell kerülni. fertőtleníteni kell betadinnal. a kamilla a gyulladást tudja csökkenteni.
2009. dec. 21. 17:32
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

A mi kandúrunk így járt. Mivel nem volt ivartalanítva ritkán járt haza.Egyik nap ilyen kék szemmel. biztos bunyózott. sajnos megvakult és mi nem is tudtuk elvinni orvoshoz, mert a vére hajtotta. Másnap már megint eltűnt és csak 2 hét múlva jött haza. akkor már menthetetlen volt.

Nem tudok mit mondani. Ha megkarmolták, akkor a kamilla lóf@szt sem ér. antibiotikum kell, mert elfertőződik.

2009. dec. 21. 17:32
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

17:32 ja és elfelejtettem írni, hogy természetesen orvos. (csak nekem ez annyira természetes volt, de gondoltam leírom , mert neked nem)

ha nincs pénzed mondd el az orvosnak, kérdd meg, hogy hagy dolgozd le nála pl. hólapátolás stb. vagy fizethesd ki később, mert még gyűjtened kell. biztos meg fogja érteni. én ilyesmit is bevetnék, hogyha a cicámról lenne szó.

2009. dec. 21. 17:35
 15/56 A kérdező kommentje:
na jó! 1.: azért raktam fel a kérdést hogy segítsetek 2.: aki sértegetni meri szüleimet agyonütöm még ha igaza is van! 3.: már nem is az de mi a lószerszámot tudok én 13 évesen csinálni? már elegem van! szüleim is engem hibáztatnak hogy van macskánk engem hibáztatnak hogy nincs pénz. engem hibáztatnak ha valami sz ar történik... mindig én vagyok a rossz! amikor én egész álló nap meg sem szólalok! sosem panaszkodok! sosem akartam hogy legyen macska sosem volt az hogy pláza biccs módjára követeljek valamit! soha! mégis én vagyok a fekete bárány aki kér valamit egyből el van küldve a halál fszára! már mondtam szüleimnek hogy vigyék őket orvoshoz meg oltás, ivartalanítás de SOHA nem figyeltek rám! erre ti még rátesztek már alapból mocsok közérzetemre egy lapáttal hogy nem fogjátok be a büdös retkes sértő pofátokat! ha meg akkor is ezt akarjátok írni ne legyetek ilyen provokatívak! oké? bocs ha megsértettelek titeket de marhára ki vagyok borulva!
2009. dec. 21. 17:38
 16/56 A kérdező kommentje:
mellesleg ezek úgy kerültek ide hogy a szomszéd macska idefialt a szomszédnak meg nem kellett a kicsi...
2009. dec. 21. 17:40
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a rossz, de a szüleidnek mérlegelni kellett volna hogy lesz a pénz a macska ellátására. Oltására, féregtelenítésére, tápra, és az állatorvosi ellátásra. Most nagyon szenvedhet, lehet meg is vakulhat tőle, mindenképpen vigyétek el, maximum utána eljadánékozzátok ha ennyire nem megy, de ne hagyjátok szenvedni kérlek!
2009. dec. 21. 17:40
 18/56 anonim ***** válasza:
96%

Megértem, hogy ki vagy borulva.

Épp most vakítod meg a saját macskádat...

Orvoshoz vele.

2009. dec. 21. 17:42
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
jézusom. Ez nem provokálás, próbálunk segíteni, ahelyett hogy már rég készlenne a macska az orvosnál. Ez nem sértegetés, csak igazán tehetnél valamit ahelyett hogy itt drámázol. Ne légy ilyen, és 13 évesen igazán ne légy öngyilkos.
2009. dec. 21. 17:50
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,Pesti vagy?mert ha igen,akkor tudok egy jó állatorvost,szerintem,ha odatelefonálsz,és megmondod,hogy ez van,de nincs pénzed rá,akkor is azt fogja mondani,hogy vidd be a cicát,és megnézi.
2009. dec. 21. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!