Történt valami a cicám egyik szemével! Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
a kb.: fél éves cicámnak pár napja látom hogy csukva van a bal szeme. ma meg látom hogy a bal szeme teljesen bekékült! nem látszik se pupilla se semmi! az egész kék! mi történhetett vele? megkarmolta valami a szemét? vagy mi? (több cicánk is van az egyik nőstény pedig néha üt ha szopni akarják) megmossam a szemét? fog még valaha látni? (bevallom anyu és apu nem az állatorvos híve!)
üdv.: egy 13 éves lány aki aggódik a cicáért!
2009. dec. 21. 17:13
31/56 A kérdező kommentje:
jó de én egyszerűen nem merek szembeszállni a szüleimmel! folyton az tűnik ki belőlük hogy látni sem akarnak! mintha nem jelentenék nekik semmit és csak teher lennék a vállukon! egyszerűen nincs az életemben cél! olyan nyomorult vagyok hogy értelmes önálló döntéseket sem tudok hozni! én szívesen elvinném a cicát de nem merem! kiölték belőlem azt a csöpp önbizalom hiányt is...
2009. dec. 21. 18:02
32/56 A kérdező kommentje:
hopp! az önbizalmat ölték ki belőlem ezért önbizalom hiányom van
2009. dec. 21. 18:04
33/56 A kérdező kommentje:
hová lettek a hozzászólások?
2009. dec. 21. 18:06
34/56 anonim válasza:
kitörtölték a csúnyákat teljesen jogosan. figyelj próbálj meg szembeszállni nem tudnak mitcsinálni maximum megvernek de akkor még mindig kevesebbet szenvedtél mint a cica most.
35/56 anonim válasza:
Ha fontos neked a cicád egészsége,akkor igenis merj szembeszállni a szüleiddel,én biztos megkockáztatnék a kutyámért egy hatalmas lebaszást...
36/56 A kérdező kommentje:
ok. megpróbálom... amúgy a szüleimtől félek a világon a legjobban!
2009. dec. 21. 18:10
37/56 anonim válasza:
az már a szüleidet minősíti hogy a gyerkük fél tőle de ebbe nem megyek most bele.
38/56 A kérdező kommentje:
nyugodtan belemehetsz... de most komolyan! egész végig amióta van macskánk arra törekedtem hogy ne legyen bajuk! de ők!...nem is szeretik őket. és az a szörnyű hogy ha valami rosszat csinál a macska jól megütik a cicát én meg kapok egy nagy letolást hogy így a hülye macskáid meg úgy...
2009. dec. 21. 18:15
39/56 anonim válasza:
álljál már fel, ne írogass. Ha szereted azt a macskát kezdj el intézkedni.Attól nem lesz jobban, ha most a családi hátteredet boncolgatjuk.
40/56 anonim válasza:
Már lassan 1 órája tetted fel a kérdést. Már rég itthon lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!