Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Gyerek mellé macska, egyéb...

Gyerek mellé macska, egyéb kérdések?

Figyelt kérdés
2 éves múlt a lányom és arra gondoltunk (minekután bárhol meglát egy macskát örül, boldog, megsimogatná, mondogatja: enyém!)hogy vennénk neki egyet. Ez reális? Szóval én pl . nem tartottam még macskát, tehát vannak aggályaim pl a macskaszőrrel kapcsolatban (nagyon kedvelem én is a macskákat és örülnék egy cirmosnak ) viszont férjem egészen hosszú éveken át aktív macskatartó volt. Így ő kicsit elfogultabb ezen a témán ő nem "parázza" így túl ezeket mint én :). Milyen oltásokat kell megkapjon a cica? És ezek mennyibe kerülnek? Akinek van és esetleg gyereke is, megköszönném, ha leírná a tapasztalatait!

2014. ápr. 8. 08:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Régi kérdés látom de azért írok... nekünk 9 hónapos baba mellé jöttek a cicák. Vásároltak, nem menhelyi macskák. Azokkal az a problémám, h nem tudhatod milyen előéletük volt, ha rossz az sajnos a suemélyiségükre is hatással lehet, ezt nem látod rajtuk rögtön de kibukik, szóval én nem ajnálom, de persze van aki másképp látja. Egész nyugodtan lehet hozni kisgyerek mellé macskát, én féltem h majd nyüstöli őket, de nem volt vészes. Megtanítottuk neki mit szabad a cicákkal éa mit nem. Már 4 éves a kisfiunk és pontosan tudja melyik macskekkel meddig mehet el. Örül h vannak cicái és azt kérdezi xy nak miért nincs, ő ebbe nő fel, neki alap h van 🙂 az ivartalanítás tényleg fontos, és nem azért mert agresszívvá válik a macska, hanem azért mert így a kandúr nem jelölget, a lány meg nem tüzel 2 hetente.. nekünk mindkét cica ivartalan, élik világukat. Egyébként a fajta brit rövidszőrű, sose kéne más fajta cica.... imádom őket.
2020. okt. 9. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!