Van olyan cicatáp/konzerv stb, amiből sokat nasizhat haspók kedvencem, anélkül, hogy hízna tőle?
Figyelt kérdés
Nagyon szeret enni. Ha nem adok neki semmit, akkor rángatja a kajásszekrényt és nyávog. Kezd picit meghízni és nem akarom, hogy beteg legyen, de jó lenne ha adhatnék neki valamit,amiből kedvére falatozhat.2009. dec. 19. 18:16
1/3 anonim válasza:
Nekünk a macskák és a kutyák előtt is mindig ott száraztáp.Jó minőséget veszünk nekik. Nem zabálnak, csak néha néha mennek nasizni és nagyon jó húsban vannak. Nem kövérek nem soványak. Természetesen minden nap1x normális kaját.Én úgy tudom, hogy ezektől a minőségi száraztápoktól nem tudnak elhízni.
2/3 anonim válasza:
Vannak olyan száraztápok, amik "fogyisak". Pl.: az indoor cat (benti cicának való) egy kicsit lightos, a sterilcat (ivartalanított cicának való) is, de van kifejezetten diétás táp is. A legtöbb prémium minőségű tápból vannak ezek a fajták (pl.: Purina One,Royal Canin, Hill's stb.).
A száraztápot a nap minden időszakában eheti a cicc.
3/3 anonim válasza:
Nekünk a száraztáp nem jött be (pedig nem rossz minőség) mert ahhoz természetes, hogy több tejet/vizet kapnak mint a szaftos húsihoz és így jobban híznak. Nekünk rendes macska konzervet esznek. Abból szinte mind1 milyen fajta. Elég sokszor egy nap. Ez lehet macska függő. Bár szerintem a hízása betudható a télnek ilyenkor mindegyik felszed egy kis felesleget. Ha ivartalaníttatott akkor egy kicsit gömbi lesz, viszont ha nem akkor ha jön az a bizonyos tüzelő szezon leadja. A fiú amiatt, hogy sokat császkál és gyakran verekszik is, a lány pedig a kölykök kihordása és etetése során fogy le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!