Mennyi ideig szabad abban reménykednem hogy a cicám még haza jön?
Figyelt kérdés
10 hónapos chip-es kasztrált cica. Aki már fél óra elteltével az ajtó elött nyávogott ha kint volt, hogy be akar jönni. Ma van a 8. napja, hogy nem jött haza. Azthiszem már mindent megtettem, de semmi. Nagyon szomorú vagyok.2014. márc. 31. 18:12
11/18 anonim válasza:
Remélem, amiket a 8-as írt már megcsináltad.. Még kérdezősködj körbe a szomszédoknál, mikor látták utoljára, vannak, akik megjegyzik az ilyesmiket, egyszer én is így találtam meg egy eltűnt cicámat. Nagyon szurkolok, hogy hazakerüljön.
12/18 anonim válasza:
Az enyém is eltűnt egyszer három hónapra. Mondjuk ő nőstény volt és vemhesen tűnt el. Amikor előkerült már nem volt az. Valakinek nagyon kellett fehér kiscica..:)
13/18 anonim válasza:
Egyik ismerősömék macskája egy hónap után került elő, még kövérebben. Plakátolj, ahogy írta az első...én minimális díjat is felajánlanék, bár ez lehet azt eredményezné, hogy hoznák a sok kóbor cicát hozzátok.
ma 08:47
Büszke lehetsz magadra...Valakinek nagyon kellett fehér cica, tudod mennyi állatkínzó gyökérnek például?
Az ilyen embereknek minek állat? Nem is törődnek vele, jaj megellik majd valahol, kit érdekel, majd lesz másik. Szégyen.
Bocs Kérdező az offolásért, kitartás!
14/18 anonim válasza:
Utolsónak: Arról én nem tehetek, hogy valaki ellopta, amikor éppen mászkált. Ne beszélj már hülyeségeket.
15/18 anonim válasza:
Az én cicám 1,5 év után jött haza. 2 éves ivartalanított kandúr. Azonnal vittük a dokihoz kivizsgálásra meg az elmaradt védőoltások beadására. Erre a doki felismerte, hogy egy hete hozták a cicát oltani. Kiderült, hogy befogadták és gondoskodtak róla 3 utcányira tőlünk. Kifizettük az oltásokat, a gondozást is akartuk, de azt nem hagyták. Csak annyit kértek, hogy had látogassák. :) Ne add fel, plakátolj, menhelyen, dokinál hívd fel a figyelmet, hogy chip-pelve van. A cicáknál nem kötelező, az enyémbe is volt, de a dokinak eszébe sem jutott megnézni. Kérd meg őket, hogy ha egy olyan cica kerúl hozzájuk, akkor azt mindenképp nézzék meg! Sok sikert, remélem ilyen gondos gazdihoz hazakerül a kis kedvence!
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A cica még mindig nincs meg. m Már mindent megtettem, Mindent!!! Nem értem
2014. ápr. 3. 12:06
17/18 A kérdező kommentje:
A CICÁM 5 HÓNAP ELTELTÉVEL VISSZA KERÜLT!!!
2014. dec. 26. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!