Van még esély hogy haza jön a 8hónapos kan macskám?
Figyelt kérdés
3napja eltünt 8hónapos kandurom ,idáig még a kapuig se ment le fogalmam nincs hogy hová mehetett el ,biztos kandurozni indult de hol van már ennyi ideig? Semmi reményem már hogy haza jön :( Annyira hiányzik ......2014. márc. 15. 12:54
1/12 anonim válasza:
Miért nem ivartalanitattad???Útálom az ilyen kérdéseket. A te hibádból/halasztásodból ment el te meg aggódsz érte.Sztem neked nem is való állat.
2/12 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok ,itt nem ivartalanitnak.....az állatorvos csak a disznókhoz,tehenekhez ért........
2014. márc. 15. 15:15
3/12 anonim válasza:
Falun is tudnak ivartalanitani.
Amugy remeny mindig van, de ha vissza is jon, komolyan ivartalanitatni kell, mert barmi halalos tortenhet vele, es akkor meg jobban fog hianyozni...
4/12 A kérdező kommentje:
ha haza jön biztos hogy elvisszük városba ivartalanitani,de az itteni állatorvosok ilyesmit nem vállalnak....
2014. márc. 15. 15:33
5/12 anonim válasza:
Én is falun lakok, és itt sincs állatorvosi rendelő, de a kanokat/kandúrokat megcsinálják háznál. Falun annyira nem jellemző az ivartalanítás, de attól még orvosnak tanult, simán meg tudja csinálni. ha meg mégsem vállalja, akkor irány a város, minél előbb. Mi vártunk a kandúrunkkal, hogy még kölyök, meg stb., és az első tüzelési rohammal el is tűnt. Soha többé nem láttuk viszont. A következő cicánkat már 5-6 hónaposan ivartalaníttattuk, őt még sohasem láttam udvaron kívül.
6/12 anonim válasza:
A "házi' ivartalanítást felejtsd el, barbár egy dolog :S Mi is falun lakunk, de már 2 macskánkat bevittük ivartalanítani a városba, most viszünk még kettőt. Veszel egy macskaszállító dobozt és még buszon is el tudod vinni, ezen ne múljon..
7/12 A kérdező kommentje:
Ha haza jön rögtön visszük ivartalanitani ,csak jönne már haza....minden nap halluk hogy kanduroznak a cicák a szomszédokban ,reméljük ő is valahol kandurozik és ha megunja haza jön.de olyan nagyon hiányzik h minden éjszaka vele álmodok....és ha meglátok valamit ami rá emlékeztet rám tör a szomoruság és a sirás ,ami nekem most nagyon nem hiányzik mert kisbabát várok
2014. márc. 18. 09:41
8/12 anonim válasza:
Még haza jöhet,nekem is volt kandurom aki 1 hétre is eltunt ,de bármi rossz is történhet vele.Mindenképpen fogadd meg az elöttem válaszolok tanácsát és ivartalanitással indits.
9/12 A kérdező kommentje:
sajnos tegnap este mult egy hete hogy nem láttuk :(((( már nem reménykedek....azota is minden éjszaka látom álmomban,nem tudom h mit jelent ez ...lehet segitséget kér vagy nem tudom,de borzasztoan hiányzik :( Valaki biztos befogta,mert elütve nincsen ,reméljük haza talál
2014. márc. 20. 14:16
10/12 A kérdező kommentje:
megvan a drága :)))) az utcánkba valaki bezárta ..... és 9nap után jutott eszükbe hogy megkérdezzék hogy nem e tünt el valakinek a cicája,szégény lefogyott nem evett semmit azt mondták:( és nagyon félénk :( de a lényeg hogy megvan és semmi baja nincs :)
2014. márc. 21. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!