A sziámi cica milyen, milyen a személyisége?
Úgy ,ahogy írod!
Nagyon kedves,bújós cica és kommunikatív.Nyávog ,brümmög és lehet vele beszélgetni.Komolyan!Kicsit olyan kutyás természetű cica:):):)
Már akiket én eddig ismertem sziámikat:)
Családunkban több sziámi volt. Először 2 kandúr, tesók és marha nagyra nőttek. Egy garázs volt nekik berendezve, ekkor még nem éltem, édesanyám cicái voltak, apámtól kapta őket. Ő egy tombolán nyerte. :) Nos egyszer egy kutya csúnyán elintézte az egyiket. :( Azt hitték, elpusztul. Pár hétig feküdt egy fotelben, majd felépült. Visszament testvérével, és kis híján megölték a kutyát. Végül elaltatta az állatorvos, kikaparták a szemét és az orrából se sok maradt. Sok csúnyát műveltek, hihetetlen dolgokat és nem egy ember tanusíthatja, hogy rettegtek tőlük.
Nekem is nehezemre esik elhinni, de a szüleim ilyenről nem hazudnak. Tisztelik és szeretik az állatokat.
Azután, mikor már megvoltam, vettek egy lány sziámit. Gyönyörű volt, de pici. Talán mert nagy stressz volt életében, hogy elszakítottuk anyájától. Ő tényleg egy hercegnő volt, tiszteletet követelt kutyától, macskától, embertől egyaránt.
Szemükből a tenger néz vissza ránk!
:)
Egygazdás, és igen, tényleg önfejű cicák!
Nehogy felbosszantsd! :P
értem:) hát egyszerüen nem tudom elképzelni hogy milyen lehet biztos meg kell tapasztalni de sajnos anyámék miatt nem lehet bennt mert allergiásak ,,,, lehetne kint tartani??? habár biztos ellopnák :S
még meséljetek ilyen sztorikat mint a lámpás :)
Ha kint tartod, nagy a valószínűsége, hogy el fog hagyni. Neki szüksége van az otthon melegére, hogy uralkodhasson, de biztonságban is tudhassa magát.
De ha fázni kényszerül, talál valakit, aki viszont örömmel beengedi! :) Nem igaz egyik mende-monda sem, a macska se nem házhoz, se nem személyhez kötött, hanem a kényelemhez. (személyhez akkor kötődik, ha elfogadta már, és kialakult az a bizonyos mély kötődés... akár a sírig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!