Egy sziámi macskának változik a kék szeme? (a többi lent)
Van kb 2 napja egy sziámi macskám, nincsen törzskönyve, de csak most vettem észre a szeme sarkában, hogy olyan zöldes-barnás csík fut ott végig.
Megváltozik a szem színe a cicának?? vagy meglehet, hogy nem is sziámi? Képet nem tudtam róla csinálni, mert az nem adja úgy vissza a szeme színét.
De azért töltök fel róla képet. De itt nem látszik a szemén az a baj.
Egy sziámi cicánál csakis a kék szem elfogadott.
Ha bezöldül/más színű lesz a szeme,akkor keverek.
Nem lehet,hogy csak a fényviszonyok miatt látszott kicsit zöldesnek?Egyébként gyönyörű,tündéri cica:)
Mikor kivittem megmutatni a család többi tagjának, akkor mindenkinek nagyon megtetszett. Szép cica, sakkor néztem vele farkas szemet, és olyan volt, mintha kontaktlencséje lenne, mert a szemgolyóján, ahol kék színű kicsit beljebb még egy vonal csík fut, mint egy házi cicánál mikor megváltozik a szeme.
A fotókon tényleg nem látszik, de végül is nagyon szép és ez kárpótol mindenért. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!