Jó sziámi macska kennelek?
Abban szeretném kérni a segítségetek, hogy jó sziámi kenneleket tudnátok-e mondani, végig néztem az összeset és nekem mindig ilyen orientális macskákat dobott ki a kereső..nem tudom, hogy miért! Esetleg, hogy ti honnan vettétek a macskát, mert a közel jövőben terveztünk sziámi macskát venni, jövő tavaszra.(Tudom messze van, de körbe szeretném nézni a tenyésztőket esetleg érdeklődni náluk), és még annyi, hogy mennyibe kerül, természetesen van rá pénz, csak kiváncsi vagyok. Lécci segítsetek!
(Ilyenre gondoltam.)
Igen, Magyarországon is orientális sziámikat tenyésztenek, más országokba is ezek az elterjedtek.
Ha tradicionális sziámit keresel nézz szét expresszen pl, ezeket a cicákat inkább hobbi tenyésztőknél fogod megtalálni, csak vigyázz nehogy szaporítótól vedd, nézd meg a körülményeket alaposan.
De menhelyen is pont olyan sziámikat találsz, amilyet keresel : [link]
Nézz szét néhány helyen, fantasztikus macskák, jó választás! :)
Állatmenhelyeken is szoknak lenni sziámi cicák, igaz nem tömegével (szerencsére)
Állatok.info-n is nézegethetsz, igaz még korai mert a mostani gazdikeresők addigra (remélhetőleg) otthonra találnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!