A macskám haldoklik? Ma hazajöttem a suliból és láttam, hogy Bolyhos (a cicám) félre-fele megy és minden félméternél összeesik.
Utolso, valahol teljesne igazad van, de sajnos rengeteg ember el olyan anyagi szinten, hogy keptelenek barmenyi megtakaritast is felretenni.
Es ha azt mondod, hogy akkor ne tartsanak allatot, az eppen csak egy kliknyire van attol, hogy "minek el az, aki szegeny?"
Tehat, elitelheto a kerdezo, leginkabb azert, mert nem kepes megkulonboztetni egy mergezest a gazolastol (pupillareflex nezese, iny szine, csontok-izomk vegigtapogatasa), de az nem bun, hanem pont a tragedia fokozasa, hogy nincs penzuk.
10-es: Hidd el én is remélem.
11-es: Részben igazad van ez tény és való. Viszont ami nagyon felháborított a megjegyzésedben: akinek nincs pénze védekezésre, annak miért lenne gyereknevelésre (ez igaz), de ha már nincs valakinek pénze akkor már a gyereket se érdemli meg? Ölje meg mert nem áll úgy anyagilag? Vagy mire gondoltál? Képzeld én is pont úgy lettem ahogy leírtad: anyámék nem védekeztek és hopp lettem én. DE nem öltek meg, akárhogy nem volt pénzük! Most sem állunk fényesen, de képzeld boldog vagyok!
És ugyan ez a háziállatokkal is: például arra gondoltál, hogy valaki befogadja a macskát? Hát igen, ha szegény már az ember akkor minek neki állat! Akkor a szegény macskának se legyen "gazdája".
11-es: Elítélhettek... Biztosan ez valami alap dolog (mármint a megkülönböztetés), de én sajnálatos módon nem tudtam. A hátsó felét néztem a macskának én nem találtam törést, de elégé fura volt. De mint írtam tegnap hittük azt, hogy elütötte az autó (nem feltétlenül törésre gondoltunk, meg írtam, hogy szokott bicegni amúgy is)ma már sejtettük, hogy valami másról, netán mérgezésről van szó. Összeszedtük a pénzt elvittük a dokihoz, megbizonyosodott, hogy mérgezés és most itthon van. Ennyi!
11-es: visszaolvasva nem is a törésre fektetted a hangsúlyt, bocsi.
Az orvos nem mondta, de hogy adjak neki enni és inni? Vagy ilyenkor nem szabad? Tegnap óta nem evett semmit és nem tudom mit csináljak...
Már szerencsére újra normális a hőmérséklete, viszont a szeme még mindig el van színeződve. Az ínye is furcsa. Nem alszik, szimplán ki van nyitva a szeme, elég ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!