A whiskas száraztáp is nagyon egészségtelen?
18:06 én meg azt bírom,ha hülyegyerekek akarnak okosabbak lenni,annál amilyenek valójában.:)Nem tudod értelmezni a válaszom?Azt írtam nem eszik meg mindent.Akkor miért írod azt,hogy mindent adok neki?:D nem értem.Ennyit az intelligenciádról.
Nem plüssmacskád van véletlenül?:O
Érdekes módon az ilyen hülyék sohasem tudják elsőre sőt másodszorra sőt harmadszorra sem megérteni miről beszélek. Egy viselkedés nevű dologról, azon belül is egy macska nevű állatéról. Eddig sikerült venni? Na ennek a szép bundás jószágnak az a sajátossága hogy ha elkényeztetik akkor elkényeztetett lesz, ha meg nem akkor szép, egészséges, normális viselkedésű állat aki tiszteli a gazdáját és nem nagy ívben tesz rá. Többek között ezért kell olyan táppal etetni amely a szervezetének jó és nem az ízlelőbimbóinak (tudod azok a kis göcsörtök a nyelvén..).
Ez volt a mondanivalóm lényege. Megpróbáltam olyan vontatottan és érthetően megfogalmazni ahogy csak tudtam. Hogy megértsd! Sikerült?
Utolsóval nagyon nem értek egyet. A Royal Canin irreálisan drága. Tehát nem árban kell egyenértékűt találni, hanem beltartalomban:) Olvasni is tud mindenki, minden tápra rá van írva mennyi hús van benne, ez a legfontosabb. Onnan lehet tudni, hogy egy táp gagyi, hogy vagy nem írják rá (csak a fehérje tartalmat ami nem = a hústartalommal)vagy a szokásos 4-5%-ot tartalmazza.
A Purina Onért pedig nem kell Pestre menni:) A legközelebbi nagy Tescoban szokott lenni, eléggé elterjedt hála az égnek.
Egy ideig butaságnak tartottam a whiskasos függőség elméletet, mi szerint valami függést okozó adalékanyagot tesznek a tápba ezért a macska nem hajlandó mást enni. De sajnos egyre többen jelzik hogy ez sajnos így van. El kéne gondolkodni rajta hogy érdemes-e egy olyan táppal etetni melynek a gyártói ilyenekre vetemednek.
Utolsó: HA átakarsz térni másra, adj pár napig főtt húst a cicádnak. Azt biztos meg fogja enni. Utána meg jöhet az új táp, eleinte hússal keverve, majd simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!