SOS! A Przsa cicámm kiszökött! Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Most egy 10 perce fogadott a férjem egy vendéget és nyitva hagyta az ajtót. A cica kihasználta az alkalmat. Sosem volt kinti cica de amióta szép az idő azóta mindig ki akar menni. Utána szaladtam de felment a tetőre onnan pedig a szomszéd padlására. Elkezdtem konzervet dobálni a tetőre ,hogy hátha ,majd visszajön a kajára de b*szott se visszajönni!!! Mérgemben összetörtem egy tányért is!!! Nagyon szeretem őt. Most mitévő legyek??2014. márc. 12. 18:01
1/8 anonim válasza:
"Elkezdtem konzervet dobálni a tetőre ,hogy hátha ,majd visszajön a kajára de b*szott se visszajönni"
Most hogy abbahagytam a röhögést, megkérdem: Mondd, ha feléd konzervdobozokat hajigálnának te odamennél a dobálózóhoz? Na ugye hogy nem :D
2/8 A kérdező kommentje:
Képzeljétek most meg visszajött a kerteb ,én kiszaldtam de ő észrevett és megint elment.
2014. márc. 12. 18:16
3/8 A kérdező kommentje:
Mégis mimást tehettem volna???
2014. márc. 12. 18:17
4/8 anonim válasza:
Az első szerintem csak ironizált. Hagyd nyitva résnyire az ajtót, hogy vissza tudjon menni. Ha még nem volt kint soha meg van zavarodva, nem biztos, hogy oda fog menni hozzád.
5/8 A kérdező kommentje:
Pórázon már volt kint. Most megyek mingyárt ki és megpróbálom hivni hátha idejön de szerintem nem fog. Akkor meg megyek és sétálok a környéken.
2014. márc. 12. 18:58
6/8 anonim válasza:
Néha nálunk is ez a műsor, ha sikerül kiszöknie. Én az ajtót csapkodom. :) Általában a kedvenc kajáival sikerül becsalogatnom (virsli, csirkemellsonka). De volt már hogy télen a fél éjszakát kint töltöttem "vadászattal", addig nem tudok bemenni, amíg nincs meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Előkerült!!! Egy fán volt. Mikor elmentem a fa alatt akkor nyávogott eggyet. Köszi a válaszokat!!!
2014. márc. 12. 23:12
8/8 anonim válasza:
A mi macskank van hogy egesz nap nincs otthon, de estere mindig hazajon.
A macskak eredetileg nem a negy fal koze voltak zarva, ahogy manapsag tartjuk oket. Ragadozo allatok, akik a szabadban is tokeletesen tulelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!