A cicám nem az alomba végzi a dolgát egy ideje, mit kezdjek vele?
Van egy perzsa cicám aki nem az alomba végzi néha a nagydolgát.
Nem beteg,foglalkozva van vele,sem almot sem kaját nem változtattam.
Már kikészít teljesen,leszidtam érte,ha rajtakaptam beraktam a wc-jébe vagy ráijesztettem hogy "mit csinálsz",meg is szagoltattam már vele a végterméket,de semmi sem használ.Már azt is csináltam hogy ahova piszkított oda raktam a macska wc-ét,de akkor meg megint a wc elé kb 10-15cm-re tojt.
Ha oda rakja a csomagját én azonnal felsikálok Domestossal.
A wc-jét naponta többször kiszedem,amint hallom hogy kapar már ugrok is,az almot 2hetente cserélem és elmosom a wc-t.
Eddig szobatiszta volt,nem csinált ilyet.Sőt 2hónapja van neki társa is akivel látszólag jól elvan.
2zárt macska wc és 1alomtál van kettejüknek.
Szerintetek mit tudok csinálni hogy normális legyen megint?
Hallottam a macskamentáról hogy azt imádják,ha raknák az alomba szerintetek az jó lenne?
Már kifogytam az ötletekből,tanácsra lenne szükségem:)
Mivel 3 alom van nekik(2zárt,1nyitott) és a kakit kiszedem amint van benne,ezért cserélem ilyen időközönként naponta többször összekeverem,nem "koszos" az alom az egyiket nem is használják,talán 1-2szer,szilokonost használunk,ami sokkal jobb mint a sima.És a frissen cserélt,tisztított alom mellé is ugyan úgy mellé csinál.Ezzel nincs összefüggésben:(De már tényleg nem tudom mit kezdjek vele!!!!!!!!!!!Már mindent kipróbáltam........
Már szerintem direkt csinálja hogy mérges legyek rá,gonoszságból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!