Mit kezdjek 5 vemhes macskával?
Haláleset miatt maradtak árván.Pesten megoldott az ivartalanításuk,de utána nincs hova tenni őket.Ötletek?
Örökösök köszönik szépen,nem kérik őket.
Fényképezd le őket minél előbb és hirdesd ahol csak tudod! :
Facebook, állatvédő szervezetek ha elhelyezni nem is tudját hirdetésben biztos segítenek pl Cicamentő Angyalok! Noé Állatotthon (itt várolista van, arra talán érdemes feliratkozni!), apród, jófogás, gazditkeresek.hu, állatok.info....
És jó lenne ha a szülés előtt ivartalaníttatnád őket!
Esetleg facebookon már most elkezdhetsz ideiglene gazdikat keresni akik vállalnák őket amíg nem lesz gazdi!
Hol vannak a cicák Bp környékén?
# 4
Ez nagyon gyakori megoldás falun. Kiskoromban nyaraltam nagyiéknál, tuskó szomszédasszony kb. előttem ásta el a kiskutyákat, akárhogy ordítottam a kerítésen keresztül, csak röhögött. Könyörögtem neki, hogy adja nekem őket. Édesanyám másnap leüvöltötte a fejét, de hát az már nem oldotta meg a dolgot...
Bocs az offért.
Apródon hirdessed meg.
Mindenhol meg vannak hirdetve,de több ezer macska keres gazdát.Minden szervezetnél próbáltam.
Itt altatásra nem költenek.Van ingyen megoldás.
Hol vannak helyileg a cicák? (megye is elég)
A hírdetést átküldöd privátba, lehet hogy tudok gazdit 1-nek, de nem tuti még, nem akarlak hitegetni, de hátha összejön :)
Amúgy megfogják szülni a kicsiket, vagy előtte ivatalanítva lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!