Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valaki megmondaná, hogy hol...

Valaki megmondaná, hogy hol és mennyiért lehet ragdoll (rongybaba) macskát venni (a többi lent)?

Figyelt kérdés
Ugye értelemszerűen az lenne a legjobb, hogy jó olcsó legyen!
2009. dec. 13. 11:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%
Hanincs tk, honnan tudod, hogy fajtatiszta. Jó, lehet úgy néz ki, de semmi sem garantálja, hogy az. Én is láttam már 95%-ig kinéző Maine Coon macskát, pedig csak félig volt az. Végül is nem ez a lényeg, hanem, hogy szeresd.
2010. márc. 6. 15:09
 12/30 anonim ***** válasza:
49%

Az én sziámi macskámnak sincs törzskönyve. Fölöslegesnek tartottam.A macskám szép és egészséges és én imádom. Meg minek törzskönyv ha ivartalanítva van?Ugysem lesz kölyök.

És igazuk van az előttem szólóknak, a fajtatiszta macskák is elmászkálnak.

2010. jún. 16. 22:06
 13/30 anonim ***** válasza:
28%

Mi törzskönyv nélkül hoztunk egyet Észak-Erdélyből, Szatmárnémetiből 1 éve, 30 ezer Ft-ba került.

Ő az:

[link]

A szülők:

[link]

Többet nem akartunk rá szánni, és törzskönyv nélkül is imádjuk.

2010. júl. 28. 00:21
 14/30 anonim ***** válasza:

Az utolsó link helyesen:

[link]

2010. júl. 28. 00:23
 15/30 anonim válasza:

A "Szatmárnémetis" cica gazdájának üzenem: GYÖNYÖRŰ!!!

(valószínűleg nálunk a cicád testvére! :))))

2010. júl. 28. 11:49
 16/30 anonim válasza:
20%
Hát ez nagyon nagy gonoszság amit írtak itt. Én is egy ilyen macskát keresek és én se rajongok az áráért de van ahol olcsó csak meg kell találni.Ha nem is fajtatiszt akkor is hasonlítson és én is minnél olcsóbban szeretném megvásárolni.
2010. júl. 31. 17:33
 17/30 anonim válasza:
34%
az első kommentelőnek üzenném h jó hülye vagy... és valószínűleg proli is... ez nem magyar mentalitás nem azt mondta h 2000 Ftért akar macskát hanem azt minnél olcsóbban...ülj le egyes.
2011. febr. 14. 20:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Van amin nem lehet-nem szabad spórolni, a Ragdoll pont ez a kategória... ne feledd, 15-18 évre választasz magad mellé egy gazdiszerető szőrcsomót! Ne kockáztass! ha beteges lesz akkor amit megspóroltál annak a 10X fogod az állatorvosnál hagyni és ez csak az anyagi része!60-70 e. ft alatt tuti h nem kapsz egészséges cicát!
2011. aug. 13. 14:44
 19/30 anonim ***** válasza:
62%
amúgy mi sem úszunk a pénzben, de ha akarsz valamit(nem csak mulandó hobbi szinten)hanem igazán, akkor spórolsz.párommal több mint fél évig azt csináltuk, hogy egymásnak semmit, és semmi luxus csak ami kell, az ajándékra, sörre, szépítkezési szerekre szánt pénzt egy dobozban gyűjtöttük, ma már van egy imádni való cicaszépünk!
2011. aug. 13. 14:50
 20/30 K3ira válasza:
100%
Szia! Hàt sajna én még 50 E alatt nem talàltam, de az lenne a kérdés hogy felnött cica vagy kölyök, mert a kicsik dràgàk, és ha tényleg ilyet szeretnél gyüjteni kell rà.... Ha ez az àlmod havi x ezer forint és meg van. Arra is gondolj hogy mennyi minden kell neki, nekem hàzi cicàm van és az első nap majdnem 40 E be volt és semmi luxust nem kapott, csak oltàst, ennivalót, almot, fekhelyet, kaparofàt, wc, és egy jàték! A tenyésztőtől llegalàbb biztos hogy egészségesen és oltva hozhatod el. Az enyém pl rà 2 hétre plusz 20 E mert beteg lett! Remélem tanulságos volt..... Üdv...
2011. aug. 28. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!