Valaki megmondaná, hogy hol és mennyiért lehet ragdoll (rongybaba) macskát venni (a többi lent)?
Ha tudnátok h miért szeretnék nemes macskát akkor megértenétek!
Az előző macskám (házimacska) széttépte a szomszéd kutyája!
Mivel nem volt "szobacica" ezért kijárást kapott a lakásból, de mivel nem szeretnék még1x így járni ezért szeretnék egy olyan macskát ami nem akar kimenni a lakásból!
ERRŐL ENNYIT!
jujj már ne is haragudj. A pedigrés macskák is ugyanúgy ki akarnak menni, semmi külömbség nincs közüttük a rendes házimacsekokkal szemben. A leírásodból véve nem vagy még felnőtt, ugyhogy ne agyalj rajta, 18 alatt nem adnak a tenyésztők cicát. 80 ezertől felfelé vannak a fajtatiszták.
Rengetegen továbbra is kizárólag az
ára alapján választanak cicát. Pedig a tíz-, húsz-,
harmincezer forintos árkülönbség többszörösét
hagyhatjuk ott pillanatok alatt az állatorvosnál, ha
valami makacs, nehezen gyógyítható betegség
jelentkezik, netán egy ronda fertõzést a többi
állatunknak is hazaviszünk esetleg magunknak.
A normális tenyésztők egészségügyi garanciát is adnak, ha beteg visszaveszik.
Ragdollt itthon nem sokan tenyésztenek valószínüleg sok időre előre elő kell jegyezni a többségnél foglalózni is kell.
Valami hihetetlen hogy mennyi gusztustalan válasz jött a kérdésre! Hihetetlen! Ezt a lobbit!
Nyugodtan nézegesd a hirdetéseket, van bőven kínálat! Dehogy kell előjegyezni, van hogy el se tudják adni! Én egy tenyésztőt se bántok, de ahogy lenézik a szerényebb anyagiak közt élőket, az sértő! Nekem senki ne mondja egyébként, hogy 100 ezerbe kerül egy kiscica ellátása! Átlag ennyit kérnek! Sírnak-rínak pedig! Én is fajmacskát vettem törzskönyv nélkül,- mert az kell a fenének, hisz nem gyártok kicsiket- és mégis egészséges, gyönyörű! És igenis! Miért ne vágyna Ragdollra? Lessz is neki, de nem tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!