Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valaki megmondaná, hogy hol...

Valaki megmondaná, hogy hol és mennyiért lehet ragdoll (rongybaba) macskát venni (a többi lent)?

Figyelt kérdés
Ugye értelemszerűen az lenne a legjobb, hogy jó olcsó legyen!
2009. dec. 13. 11:03
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
39%
Olcsó a magyar mentalitás... pf... -__- Az én ragdoll macskám 80 ezerbe került, és ezalatt csakis beteg macskákat vehetsz szaporítótól. Olcsó, olcsó, mindig olcsó.
2009. dec. 13. 13:14
 2/30 A kérdező kommentje:
tudod, vannak olyanok akik nem úsznak a pénzben, mégis szeretik az állatokat!
2009. dec. 13. 13:43
 3/30 anonim ***** válasza:
61%
Lehet szeretni az állatokat, igen. Akkor mondjuk menj el az Illatos útra és hozz el egyet, vagy fogadj örökbe egy macskamentőtől. De ne akarj Mercedest Trabant áron.... Mert az, amit szeretnél egyértelműen az. Vedd tudomásul, hogy a ragdollnak is megvan az alapára, ha nem tudod most kifizetni, gyűjts.
2009. dec. 13. 15:30
 4/30 anonim ***** válasza:
52%
Ha szereted az állatokat, akkor fogadj egyet örökbe. Fajtatisztát is elajándékoznak ma már, csak meg kell keresned az állatvédőket. De mindenképp el kell döntened, hogy az állatokat szereted vagy azt, hogy "ragdoll" macskád van, mert nem ugyanaz.
2009. dec. 13. 18:18
 5/30 anonim ***** válasza:
2009. dec. 14. 17:08
 6/30 A kérdező kommentje:

Ha tudnátok h miért szeretnék nemes macskát akkor megértenétek!

Az előző macskám (házimacska) széttépte a szomszéd kutyája!

Mivel nem volt "szobacica" ezért kijárást kapott a lakásból, de mivel nem szeretnék még1x így járni ezért szeretnék egy olyan macskát ami nem akar kimenni a lakásból!

ERRŐL ENNYIT!

2009. dec. 14. 18:32
 7/30 anonim ***** válasza:
62%

jujj már ne is haragudj. A pedigrés macskák is ugyanúgy ki akarnak menni, semmi külömbség nincs közüttük a rendes házimacsekokkal szemben. A leírásodból véve nem vagy még felnőtt, ugyhogy ne agyalj rajta, 18 alatt nem adnak a tenyésztők cicát. 80 ezertől felfelé vannak a fajtatiszták.

Rengetegen továbbra is kizárólag az

ára alapján választanak cicát. Pedig a tíz-, húsz-,

harmincezer forintos árkülönbség többszörösét

hagyhatjuk ott pillanatok alatt az állatorvosnál, ha

valami makacs, nehezen gyógyítható betegség

jelentkezik, netán egy ronda fertõzést a többi

állatunknak is hazaviszünk esetleg magunknak.

A normális tenyésztők egészségügyi garanciát is adnak, ha beteg visszaveszik.

Ragdollt itthon nem sokan tenyésztenek valószínüleg sok időre előre elő kell jegyezni a többségnél foglalózni is kell.

2009. dec. 14. 20:46
 8/30 anonim ***** válasza:
78%
Azt honnan veszed, már megbocsáss, hogy csak és kizárólag fajtatiszta macskát lehet lakásban tartani? A fajtatiszta is akarhat kimenni és a házi is el lehet halál jól bent, ez abszolút nincs származáshoz kötve, és ez egyébként tapasztalat. Volt nálam mentett macska, akit úgy szedtek össze az utcáról, és hidd el, egyáltalán nem volt problémája azzal, hogy lakásban élt és lakásban tartásra ment gazdához. Ha csak az állatszeretet vezérelne, akkor nem egy ritka fajtát keresnél, persze "jó olcsón".
2009. dec. 15. 16:49
 9/30 anonim ***** válasza:
62%
Első válaszoló vagyok. Nem úszunk a pénzben, csak mi gyűjtöttünk és nem interneten siránkoztunk, hogy van-e ócó ócó macska... -__-"
2009. dec. 15. 18:34
 10/30 anonim válasza:
19%

Valami hihetetlen hogy mennyi gusztustalan válasz jött a kérdésre! Hihetetlen! Ezt a lobbit!

Nyugodtan nézegesd a hirdetéseket, van bőven kínálat! Dehogy kell előjegyezni, van hogy el se tudják adni! Én egy tenyésztőt se bántok, de ahogy lenézik a szerényebb anyagiak közt élőket, az sértő! Nekem senki ne mondja egyébként, hogy 100 ezerbe kerül egy kiscica ellátása! Átlag ennyit kérnek! Sírnak-rínak pedig! Én is fajmacskát vettem törzskönyv nélkül,- mert az kell a fenének, hisz nem gyártok kicsiket- és mégis egészséges, gyönyörű! És igenis! Miért ne vágyna Ragdollra? Lessz is neki, de nem tőled!

2010. márc. 2. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!