Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Te felismernéd a tiédet?

Te felismernéd a tiédet?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, miközben simogattam a cicámat, hogy vajon felismerném-e egyből 20 hasonló testalkattal és teljesen megegyező színnel rendelkező macska közül az enyémet. Nem vagyok biztos benne. Te felismernéd egyből a tiédet? :)

2014. febr. 23. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.:)
2014. febr. 23. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
én tuti. az enyémnek ló szaga van,az alapján biztos. : D
2014. febr. 23. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
4 fekete macskából minden szögből tudom melyik melyik. Persze hogy felismerném. De a jövőbeni vitás helyzetek elkerülése érdekében ott figyel bennük a chip. Nem mintha kimennének, de sose lehet tudni. :)
2014. febr. 23. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Termeszetesen.

A mintasakat (cirmos) konnyu, mert mindegyik cirmos masmilyen mint a tobbi.

De szerintem a feketekbol is tudnam, melyik az enyem. Oke, nem biztos, hogy 20meterrol csak latas alapjan, de ha megerinthetem (azt is felteve, hogy mindegyiket meg lehet fogni) akkor ha maskeppen nem, tapintasbol. (Vagy a szag... illatarol ^_^)

2014. febr. 23. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy ff, egy cirmos és egy fekete cicám, biztos hogy felismerném őket, a feketét is simán :) Lehet hogy van valahol a világon olyan cica aki nagyon hasonlít rá de azért teljsen egyforma cicák nincsenek, tehát fel lehet ismerni :)
2014. febr. 25. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy, ha nem tudod pontosan a mintásaknál sem felidézni, hogy milyen az sem jelenti azt, hogy nem ismernéd fel.

A családban volt egy tarka macska, akit évente egyszer láttam és egyszer meg akarták magyarázni egy tarka macskára, hogy azt a macskát látom, de mondtam, hogy nem, kizárt, az másképp néz ki. Nem tudtam, hogy pontosan mi is, de azt tudtam, hogy nem arról a macskáról van szó. És nekem lett igazam, előjött az is és rögtön láttam, hogy na ő az, tudtam!

2014. febr. 25. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
A cirmosok mintája nem egyforma, azokat biztos felismerném. A feketét már nem biztos, de a macskám orrán van egy fehér folt :D
2014. febr. 28. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!