Hogyan tanítsam meg a labradoromat pl. arra, hogy visszahozza a labdát satöbbi? 3-4 hónapos. Lécci sorold fel hogy mire hogyan tanítottad meg a tiedet!
aranyoskám, a keresőt használod, akkor... nekem pusztán ennyi eredményt hozott!:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hozza+vissza..
Nem bántás, csak ugyanazt tudnánk neki is elmondani, mint az összes többinek. Akkor bocs az aranyoskázásért. :)
De ha azt kérdezi meg, mi a nehézség és mi nem sikerül, akkor könnyebb választ adni egyedi problémára, mert ez így egy általános kérdés amiből minden héten akad legalább egy...
Ebben teljesen igazad vala ám:)) De az is lehet hogy még nem tudja milyen kérdéseket kell feltennie, mert ez csak akkor jön, ha már foglalkozik a dologgal:D de ha azt se tudja hol kezdje, nehéz elkezdeni:) a klikker könyvet ezért is ajánlottam:)
egyébként nekem is van kutyám, de nem igazán tanítottam meg ilyesmire:) ide, ül, állj, gyere ezeket tudja, és jutifalifal tanította a párom, meg dícsérettel. Ennél többet mi nem is akartunk, ami persze lehet, hogy hiba. De imádnivaló és okos kutyus:)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!