Adott már le valaki kóbor macskát az Illatos úton?
Ha van egy kis szíved, akkor nem csinálsz ilyet. Onnan szinte 0 esélye van annak, hogy szerető gazdákhoz kerül. Ha nagyon zavar a macska és nem akarod megtűrni a környéken akkor próbáld meg előtte valakinek odaajándékozni. Esetleg állatvédő szervezeteknek, menhelyeknek is írhatsz, de kérlek ne add le sintértelepre!:(
Tudom, hogy ez így kicsit több idő és macera, de egyetlen állat sem érdemli meg hogy ilyen helyre kerüljön, az a macska nem tehet róla hogy kóbor, nincs gazdája, csak életben szeretne maradni, nem Téged bosszantani.:(
Hozzánk is csapódott egy kóbor cica kb fél éve, de nekem nem volt szívem elzavarni, szoktam neki kirakni maradékot, vagy amit az én macskáim nem esznek meg, nagyon hálás érte, és nem zavar senkit sem, hogy néha felbukkan.
Nem kell fizetni a leadásért.
A macskákat egyébként viszonylag gyorsan el szokták vinni az Illatosról.
Én egyébként nem adnám le, mit vétett ellened? Az sem biztos, hogy kóbor, a legtöbb kijárós macska az idejének nagy részét az utcán tölti.
Ne add le! Ha lehet tartsd meg!
Nem, a macskák is sokáig bent szoktak lenni, kortól, kinézettől függ a gazdásodás gyorsasága! :(
Ha pesti vagy, keress fel néhány társaságot, hátha valamelyik bevállalja legalább az ivartalanítást úgy, hogy utána visszaengedik a macskát. Jobb esetben el is viszik. Ha nem, én leadnám az Illatosra, ott ivartalanítják és előbb-utóbb kiviszi valaki.
Sajnos a kóbor macskák etetése jószándékból fakad, de az eredménye mindig egyre több és több macska, tehát nem visz sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!